Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meg's, PC, Kestrel das-6(pro) i jeszcze kilka innych to blizniacze maszyny. Roznia sie wykonczeniem czasem troaszke moca silnika - jednak zasada pracy jest identyczna.

• 3 months later...
Posted

Zastanów się przed zakupem jak często maszyny będziesz używał. Bo jeśli w jakimś zakładzie polerskim to z Das6 daj sobie spokój, jest to tandetny z wykonania sprzęt, raczej długo nie pochodzi. Sam taki kupiłem i nie mogłem uwierzyć w jakość wykonania a'la tesco....

Sam jestem ciekaw, czy Mag's i PC są lepiej wykonane.

Posted

teffal to chyba trafiles na podrobke - moj das6 jest wykonany bardzo dobrze, a przebieg ma juz spory i nie wykazuje zadnych niedomagan.

Posted

aro_77, to jest tylko moja opinia. Wiem, że nie ma sensu porównywać Das6 do Makity, bo to podwójna różnica ceny. Myślisz, że nasz forumowy dystrybutor sprzedaje podróbki? Nie wydaje mi się :)

Wg. mnie jak za 400 zł to jest badziewiasto wykonana, a cena jest zawyżona ze względy na kiepską dostępność tego typu produktów na rynku...Każda następna kosztuje już 1000....

• Administrator
Posted

teffal, ale co jest badziewiaste ? Spasowanie ? Jakoś plastików ? To jak maszyna pracuje ?

Posted

Ja swoja sprowadzalem z UK i wychodzi troszke taniej ale taka jest cena tej maszyny - porownac ja mozna tylko z PC, Megsem i paroma innymi odmianami pod roznymi nazwami - pewne edycje wogole sie od siebie nie roznia. Porownywac z makita nie ma zadnego sensu bo to sa 2 rozne urzadzenia - i cena nie ma nic do rzeczy.

Posted

Ludzie, każdy wypowiada własną opinię... Na tym to polega. Nie mam zamiaru się z nikim spierać. Moim zdaniem Das6 jest kiepsko wykonana i tyle - począwszy od pracy urządzenia przez jakość elementów i skończywszy na cyferkach na pokrętle do regulacji obrotów, które się zmazują. To jest tylko moja opinia, jak komuś nie pasuje może to zachować dla siebie :)

Pyta się gość o polerkę, akurat taką mam to opisuje swoje wrażenia. Akurat nie jestem zadowolony.