Roko Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 mial ktos do czynienia z ta maszynka co mozecie o niej powiedziec??
cash Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 jest ona dostepna na w PL? z filmów Junkman'a wyglada na podobna do megsa
aro_77 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Meg's, PC, Kestrel das-6(pro) i jeszcze kilka innych to blizniacze maszyny. Roznia sie wykonczeniem czasem troaszke moca silnika - jednak zasada pracy jest identyczna.
_Shadow Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 a jest jakas tansza alternatywa dla megsa i kerstel dostepna w polsce ??
aro_77 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Chyba najtansza alternatywa PC jest wlasnie kestrel das-6 PS Dla zainteresowanych seria DA http://www.autogeek.net/griots-random-o ... isher.html
teffal Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zastanów się przed zakupem jak często maszyny będziesz używał. Bo jeśli w jakimś zakładzie polerskim to z Das6 daj sobie spokój, jest to tandetny z wykonania sprzęt, raczej długo nie pochodzi. Sam taki kupiłem i nie mogłem uwierzyć w jakość wykonania a'la tesco.... Sam jestem ciekaw, czy Mag's i PC są lepiej wykonane.
aro_77 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 teffal to chyba trafiles na podrobke - moj das6 jest wykonany bardzo dobrze, a przebieg ma juz spory i nie wykazuje zadnych niedomagan.
teffal Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 aro_77, to jest tylko moja opinia. Wiem, że nie ma sensu porównywać Das6 do Makity, bo to podwójna różnica ceny. Myślisz, że nasz forumowy dystrybutor sprzedaje podróbki? Nie wydaje mi się Wg. mnie jak za 400 zł to jest badziewiasto wykonana, a cena jest zawyżona ze względy na kiepską dostępność tego typu produktów na rynku...Każda następna kosztuje już 1000....
Administrator Evo Opublikowano 19 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 teffal, ale co jest badziewiaste ? Spasowanie ? Jakoś plastików ? To jak maszyna pracuje ?
aro_77 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja swoja sprowadzalem z UK i wychodzi troszke taniej ale taka jest cena tej maszyny - porownac ja mozna tylko z PC, Megsem i paroma innymi odmianami pod roznymi nazwami - pewne edycje wogole sie od siebie nie roznia. Porownywac z makita nie ma zadnego sensu bo to sa 2 rozne urzadzenia - i cena nie ma nic do rzeczy.
teffal Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ludzie, każdy wypowiada własną opinię... Na tym to polega. Nie mam zamiaru się z nikim spierać. Moim zdaniem Das6 jest kiepsko wykonana i tyle - począwszy od pracy urządzenia przez jakość elementów i skończywszy na cyferkach na pokrętle do regulacji obrotów, które się zmazują. To jest tylko moja opinia, jak komuś nie pasuje może to zachować dla siebie Pyta się gość o polerkę, akurat taką mam to opisuje swoje wrażenia. Akurat nie jestem zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi