Zirrock Posted March 23 Report Posted March 23 Witam jakie macie opinie o tym produkcie.Zakupiłem go ,ale jeszcze nie używałem na aucie.Planuje pełną dekontaminacje.Nie mam dużo smoły na aucie,ale zauważyłem dużo czarnych kropek nawet na dachu.Moje pytanie czy można lecieć całe auto i potem spłukać,czy jednak może się coś wydarzyć(odbarwić,poplamić).Mam nowe lampy z przodu,raczej wole uniknąć zmatowienia ich.A jednak ominięcie ich jest trudne,a nawet jeśli to kapnie coś z sąsiednich elementów pozdrawiam.ps auto ma dużo listew,dokładek plastikowych gładkie,struktura.
pablo15005 Posted March 24 Report Posted March 24 Zawsze możesz zaaplikować tara na mikrofibre na grubo i wtedy pracować na suchym lakierze. Masz pewność o plastiki itd mikrofibre, gąbkę czy co tam uznasz za odpowiednie 1
Mumins Posted March 24 Report Posted March 24 Jestem po pierwszym użyciu i jak dla mnie, jest to bezproblemowy i bezpieczny produkt, o konsystencji pół-żelowej (przypomina mi bardzo T&G z Elite Detailer, tylko bez cukierkowego zapachu). Lubię tego typu typu preparaty, bo właśnie dają mi spokój ducha. A jak będzie trzeba mocniej przyatakować, to zawsze można dołożyć na fibrę, jak wspomina powyżej Pablo i wypracować punktowo. @Zirrock wracając do Twojej zagwozdki, jeżeli psikniesz w jakieś niepożądane miejsce, to po prostu zetrzyj środek z tego elementu i po krzyku. Pamiętaj aby pracować na chłodnej powierzchni, w cieniu i nie dawaj mu wyschnąć.
Recommended Posts