Myoyo Opublikowano 13 Marca Zgłoś Opublikowano 13 Marca Jakie woski na lato używacie i polecacie? Będę robił one stepa i szukam jakiegoś z dobrym lookiem, ktory wytrzyma pewne 2/3 miesiace. Dotąd używałem fusso 12m ale wiadomo ze to bardziej wosk zabezpieczający niż pod wygląd. Kolor auta to czarne uni. Myśle nad Gyeon q2 wax, How sapphire czy Meguiar's Gold class carnauba plus.
Tomaszmasz Opublikowano 13 Marca Zgłoś Opublikowano 13 Marca @Myoyo Poorboy’s Nattys Paste Wax Blue za takie pieniądze się wydaje super opcją i przyjemnie się z nim pracuje. HOW Sapphire też super ale występuje w samplerkach więc zawsze można przetestować bez kupowania dużego opakowania ale wydaje mi się, że minimalnie bardziej pod wygląd będzie Diamond szedł, ale nie wiem jak te woski z trwałością bo nie sprawdzałem. No i chyba topka i też w samplerze mniejszym można kupić Bit Hamber Finis Wax tylko tu bez żadnych fajerwerków jeżeli chodzi o zapach.
Myoyo Opublikowano 14 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca @analyzatorOgólnie dobry, tylko po zimie musze troche go wyprowadzić one stepem bo dostaje kurwicy jak widzę swirle
analyzator Opublikowano 14 Marca Zgłoś Opublikowano 14 Marca @Myoyo kup sampler set 1 zymola i poleć konkursem. Lub petes 53. Będzie pan bardzo zadowolony.
menior Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca @analyzator Petesa będę nakladal tego lata jak sie ma do Nattysa?
analyzator Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca @menior oba bardzo przyjemna aplikacja że wskazaniem na Petesa. Natys bardziej przyciemnia. Poziom glosu Petesa wow. Natysa mam na myśli niebieskiego. Zupełnie mnie nie dziwi że petes na tak dobre opinie. 1
Qlimaxss Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca @menior Oba fajne, Petes to zapachem ulubiony wosk mojej Żony . Na moim Fiacie lepiej wyglądał dla mnie Petes niż Zymol. 53 fajniej wydobywa ziarno z lakieru, A Natys dla słabego lakieru da fajnego kopa. Nattys pachnie guma balonową. Pete to mega zapach kokosa. W tych cenach co są warto mieć dla nich miejsce na półce. Jak sobie pomyślę że kiedyś nowego Nattyska na OLX kupiłem za 35 Zeta i patrzę teraz na jego cenę to nie wierzę 1
menior Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca @Qlimaxss no właśnie czyżby CG cos zmienił w zapachu otwieram puszkę i nic......pachnie jak Colli czyli nijak,trudno nut kokosa się doszukać
analyzator Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca @menior kupowałem Petesa niedawno. Miałem w gościach starszego. Oba pięknie pachną. @Qlimaxss który zymol ? 1
menior Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca @analyzator ciekawe czemu mój kupiony rok temu nie pachnie
Qlimaxss Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca @menior Oj nie powiem ci, ja kupiłem używany kilka lat temu, i nadal pachnie jak w dniu zakupu. @analyzator Glasur na HDC
czester Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca @Myoyo Zerknij na Funky Witch Paradise Gloss 1
Rekomendowane odpowiedzi