MMCzysci Opublikowano Piątek o 16:19 Zgłoś Opublikowano Piątek o 16:19 Hi, Jeden pojechał - planowałem z nim W&W, ale z braku sensownego zastosowania w ostatnich latach, szkoda mi było pucować auto, które prawie nie jeździ:Drugi przyjechał:Pierwsza rejestracja styczeń 2017, przebieg 106kkm - duża szansa, że prawdziwy, auto montowało jakieś alarmy, czy inne kamery, jest kilka wpisów z serwisu. 145 KM z twinturbo. Wyposażenie raczej podstawowe + klima i bezkluczykowe otwieranie. Multum schowków, jeszcze więcej Plaka i brudu ukrytego w zakamarkach Lakier w dobrym stanie, wymienione drzwi pasażera, co się pokrywa z raportem VIN.Prowadzi się fajnie, wspomaganie skuteczne, jędrne zawieszenie, świetnie wyprofilowane lusterka wsteczne.To-do: - nabicie klimy: to już. Działa, trzyma, chłodzi jak lodówka- olej z filtrami: to we wrześniu- uzupełnienie AdBlue- zmycie Plaka (a naprawdę go nie żałowano...), pranie + bonnet- czarne ramki pod tablice- jakiś dywanik do kabiny, pewnie petex albo rezaw- jak mnie najdzie ochota, to dekon, cleaner i Fusso- w przyszłości może kierownica w skórze i komputer po polsku CDN Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 8
analyzator Opublikowano Piątek o 18:55 Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:55 Chyba dobra sztuka taki przebieg dla dla roboczego to dotarcie, nie? Co wozisz?
MMCzysci Opublikowano Piątek o 19:01 Autor Zgłoś Opublikowano Piątek o 19:01 Będzie woził szparagi na Bronisze. Bardziej z ojcem za kółkiem, niż ze mną. A co do tego, czy jest dobry, to się okaże po pierwszym sezonie Póki co, wydaje się bardzo mało zmęczony.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
MMCzysci Opublikowano Sobota o 14:08 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 14:08 A dzisiaj mi się nudziło przed pracą. Fotele nie są zużyte, poza kilkoma dziarkami, pewnie od nitów w spodniach, w siedzisku kierowcy. Za to były nieźle brudne CDN.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 2
Rekomendowane odpowiedzi