Shoober Opublikowano Czwartek o 17:11 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 17:11 Cześć, czy ktoś już miał okazję testować najnowsze pasty?
Bitek Opublikowano Sobota o 13:31 Zgłoś Opublikowano Sobota o 13:31 Ja mam Cut Pro, ale jeszcze nie używałem pojawiają się filmiki na yt. Zobacz u MX Nowicki i Keep it clean! 1
powalla Opublikowano Sobota o 19:50 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:50 Te filmiki to raczej reklamowe żeby tylko handel szedł , a w zasadzie ruszył .... Dziadzia niech przetestuje Tyle że u Niego to pewnie za rok będzie wrzucał testy tych nowości Tak wiem mogę samemu kupić ale jak mam jakiś system dopracowany, to po co zmieniać?
sztefan24 Opublikowano wczoraj o 07:44 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:44 To prawda, że można je aplikować z triggera?
Moderator Streat Opublikowano wczoraj o 19:47 Moderator Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:47 23 godziny temu, powalla napisał(a): Dziadzia niech przetestuje Test Dziadzi będzie mocno subiektywny, i oparty przez pryzmat rotacji. Osobiście uważam że Nowik mimo że recenzja jest oparta na reklamie jest bardziej rzeczowa niż Dziadzi subiektywne opinie. Kiedyś swego czasu po filmie Nowika kupiłem pastę Profix Easy i to co powiedział Nowik sprawdziło się w 100% ot taka moja dygresja. A po za tym każdy pracuje na tym czym lubi jeden woli menzerne a drugi 3D 2
Rekomendowane odpowiedzi