Dystrybutor Cleantle Opublikowano Środa o 11:47 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Środa o 11:47 Jeśli kręci Cię detailing – to wskakuj na nasz pokład! Nie może Cię zabraknąć! Właśnie ruszamy z Cleantle Club! To program lojalnościowy stworzony z myślą o tych, którzy naprawdę czują ten temat. Kupujesz produkty Cleantle zbierasz punkty wymieniasz je na nagrody, które serio mają sens: bluzy i t-shirty, w których chce się działać, kubek na poranną kawę, bidon na cały dzień i leżak na zasłużony chill, autorskie plakaty i banery, które dodadzą klimatu w Twoim garażu, czapki i małe akcesoria z dużym charakterem. Przygotowaliśmy też bazę wiedzy Cleantle – konkrety o chemii i praktyczne porady w formie przystępnych artykułów. Klubowicze zapisani do newslettera Cleantle Club mogą przeczytać najświeższe wpisy jako pierwsi! Dołącz do Cleantle Club, zgarniaj wyjątkowe gadżety i bądź częścią społeczności, która wie, co robi. Dołącz na www.cleantle.club 5 4
dpniemczyk Opublikowano Środa o 12:21 Zgłoś Opublikowano Środa o 12:21 Super inicjatywa Już rano się zapisałem jak tylko info poszło
Dystrybutor Cleantle Opublikowano Środa o 12:24 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Środa o 12:24 @dpniemczyk mamy w planach rozszerzać gamę gadżetów i organizować dla Clubowiczów wiele inicjatyw. Zapraszamy też na bazę wiedzy gdzie znajdziecie wiele merytorycznych wpisów podpartych literaturą (nic nie jest pisane na zasadzie wydaje mi się to się wypowiem)
pablo15005 Opublikowano Środa o 15:01 Zgłoś Opublikowano Środa o 15:01 A jest jakiś katalog ile punktów za dany produkt?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano Środa o 16:31 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Środa o 16:31 @pablo15005 jest na www.cleantle.club
Artek Opublikowano wczoraj o 09:39 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:39 Super pomysł mam nadzieje do zobaczenia w sobotę w MRC 1
Rafal9304 Opublikowano wczoraj o 18:25 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:25 Pomysł fajny, pierwsze punkty wpadły Zastanawia mnie jedno, nie za "łatwo" dostępne są te kody na etykietach ? 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 11 godzin temu Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @Rafal9304 nie martw się, mamy sposoby na gagatków którzy by zeskanowali kody w sklepie hurtowo Pamiętajcie że regulamin obowiązuje - mamy prawo żądać dowodu zakupu z potwierdzeniem zapłaty. Jak zauważymy w systemie nagłe masowe dodawanie pkt a klient nie udowodni, że zdobył produkty w drodze zakupu to mu je skasujemy. 1 1
Moderator Streat Opublikowano 3 godziny temu Moderator Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Czy to jest tylko na nowych produktach czy na tych które się już kupiło też można dodać punkty?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 3 godziny temu Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Streat wszystkie produkty zakupione od 16.05 wlacznie. Nie ważne czy kod na nich jest czy nie. Jeśli nie ma kodu zajrzy do QA tam jest odpowiedź co trzeba zrobić abyśmy dodali punkty. Mamy okres przejściowy, nie mogliśmy wczensiej nabijać kodów na etykiety + sklepy mogą mieć starsze Stocki niektórych produktow dlatego myślę ze około 3 miesięcy moze się zdarzyć ze nie będzie kodu na produkcie.
Moderator Streat Opublikowano 3 godziny temu Moderator Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Znaczy się o 16 maja tego roku?
Rekomendowane odpowiedzi