RudyTygrys Posted May 10, 2025 Report Posted May 10, 2025 Panowie, w tym tygodniu odbieram auto z salonu. Szukam pasjonaty, z którym mógłbym zabezpieczyć całościowo auto - lakier, felgi, szyby. Kwestie finansowe oczywiście do uzgodnienia. Zapraszam jeśli ktoś ma ochotę i kilka wolnych kilka godzin. Tylko Warszawa Zastanawiam się nad powłoką graphenową. Jaka wg Was byłaby odpowiednia na granatowy/niebieskim lakier ?
MMCzysci Posted May 10, 2025 Report Posted May 10, 2025 To nie potrwa kilka godzin, raczej ze dwa dni Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
zeea Posted May 10, 2025 Report Posted May 10, 2025 @MMCzysci dołóż jeszcze czas na utwardzenie się powłoki. Raczej 3-4 dni przy dobrych wiatrach
RudyTygrys Posted May 10, 2025 Author Report Posted May 10, 2025 3 godziny temu, zeea napisał(a): @MMCzysci dołóż jeszcze czas na utwardzenie się powłoki. Raczej 3-4 dni przy dobrych wiatrach Tak myślę, że jednak proces utwardzania nie wymaga już aktywnego uczestnictwa 4 godziny temu, MMCzysci napisał(a): To nie potrwa kilka godzin, raczej ze dwa dni Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Przy samochodzie jesteśmy w stanie spędzić nieograniczoną ilość czasu
Recommended Posts