widmo82 Posted April 29, 2025 Report Posted April 29, 2025 Znajoma kupiła LEXa NX300h - wydaje mi sie, że ktoś użył niewłaściwej chemii i teraz ten element bardzo łatwo rysuje się. Zmyto jakąś warstwę zabezpieczającą? Element jest miękki. Sprawia wrażenie skóry, ale nie mam pewności czy to naturalna, wątpię. Chyba naturalna jest tylko ta jasna. Czym to można uratować?
MMCzysci Posted April 30, 2025 Report Posted April 30, 2025 Jakiś przyciemniający dressing to zakryje, ale problemu nie zlikwiduje. Nowoczesne auta mają dużo tworzyw, które się szybko rysują, nawet niekoniecznie potrzebując do tego mocnej chemii.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
mojito Posted May 1, 2025 Report Posted May 1, 2025 Obawiam się, że temat tylko do delikatnego przymaskowania jakimś dressingiem ale usunięcie tego to tylko wymiana boczka/konkretnego elementu
widmo82 Posted May 2, 2025 Author Report Posted May 2, 2025 W dniu 30.04.2025 o 11:34, MMCzysci napisał(a): Jakiś przyciemniający dressing to zakryje, ale problemu nie zlikwiduje. Nowoczesne auta mają dużo tworzyw, które się szybko rysują, nawet niekoniecznie potrzebując do tego mocnej chemii. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka podrzucisz 2-3 propozycje? To co znalazłem to do naturalnej skóry.
MMCzysci Posted May 2, 2025 Report Posted May 2, 2025 To jest skóra z plastikowej krowy, przyjmie "cokolwiek" Np. Shiny Garage Satin.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts