widmo82 Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia Znajoma kupiła LEXa NX300h - wydaje mi sie, że ktoś użył niewłaściwej chemii i teraz ten element bardzo łatwo rysuje się. Zmyto jakąś warstwę zabezpieczającą? Element jest miękki. Sprawia wrażenie skóry, ale nie mam pewności czy to naturalna, wątpię. Chyba naturalna jest tylko ta jasna. Czym to można uratować?
MMCzysci Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia Jakiś przyciemniający dressing to zakryje, ale problemu nie zlikwiduje. Nowoczesne auta mają dużo tworzyw, które się szybko rysują, nawet niekoniecznie potrzebując do tego mocnej chemii.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
mojito Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Obawiam się, że temat tylko do delikatnego przymaskowania jakimś dressingiem ale usunięcie tego to tylko wymiana boczka/konkretnego elementu
widmo82 Opublikowano 2 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja W dniu 30.04.2025 o 11:34, MMCzysci napisał(a): Jakiś przyciemniający dressing to zakryje, ale problemu nie zlikwiduje. Nowoczesne auta mają dużo tworzyw, które się szybko rysują, nawet niekoniecznie potrzebując do tego mocnej chemii. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka podrzucisz 2-3 propozycje? To co znalazłem to do naturalnej skóry.
MMCzysci Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja To jest skóra z plastikowej krowy, przyjmie "cokolwiek" Np. Shiny Garage Satin.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi