Doti Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Witam. Pytanie laika , aczkolwiek ciężko znaleźć rozwiązanie problemu który zaszedł- położona ceramika na aucie, auto umyte w słońcu czy jest możliwość ze pod wpływem słońca, piana/ szampon mycie ręczne ściorało ceramikę ?
Rafal9304 Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Według mnie nie powinno, jakim szamponem było myte ? Jak auto było nagrzane, woda/szampon wyschło na karoserii to mogło narobić waterspotów i pogorszyć hydro powłoki. Nie myjemy auta jak lakier jest nagrzany, nie myjemy w słońcu i wysokich temperaturach, po myciu osuszamy samochód, ponieważ woda która zostanie na aucie po myciu, wyschnie i zrobi waterspoty, przez to powłoka będzie tracić swój look i hydro
Doti Opublikowano 6 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Według mnie nie powinno, jakim szamponem było myte ? Jak auto było nagrzane, woda/szampon wyschło na karoserii to mogło narobić waterspotów i pogorszyć hydro powłoki. Nie myjemy auta jak lakier jest nagrzany, nie myjemy w słońcu i wysokich temperaturach, po myciu osuszamy samochód, ponieważ woda która zostanie na aucie po myciu, wyschnie i zrobi waterspoty, przez to powłoka będzie tracić swój look i hydro Snowball od ADBL , każdy możliwy syf zaczął się auta łapać Według mnie nie powinno, jakim szamponem było myte ? Jak auto było nagrzane, woda/szampon wyschło na karoserii to mogło narobić waterspotów i pogorszyć hydro powłoki. Nie myjemy auta jak lakier jest nagrzany, nie myjemy w słońcu i wysokich temperaturach, po myciu osuszamy samochód, ponieważ woda która zostanie na aucie po myciu, wyschnie i zrobi waterspoty, przez to powłoka będzie tracić swój look i hydro Waterspoty okazały się na tę chwilę najmniejszym problemem
analyzator Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia @Doti jaka ceramika i co dokładnie uważasz że jest z nią nie tak. Może fotki.
Rafal9304 Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Nie ma tak, że jak jest ceramika to auto się nie brudzi Ewentualnie lepiej będzie się domywało
Doti Opublikowano 6 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Nie ma tak, że jak jest ceramika to auto się nie brudzi Ewentualnie lepiej będzie się domywało Wiadomo że cudów nie ma ciężko faktycznie ująć to słowami wrzucę fotki na dniach o co chodzi faktycznie to odwzoruje
Putkowski07 Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Myślę że typowo został osad który sam w sobie też jest hydrofobowy oczywiście nie w takim stopniu jak zabezpieczenia. Umyj jeszcze raz i przekwasuj samochód wypłucz i niech samochód po wytarciu odparuje z godzinę. Powinno pomóc
mojito Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia Sam kladłeś tą ceramikę czy ktoś Ci robił tą usługę?
Rekomendowane odpowiedzi