Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pomorskie Targi Autokosmetyki to największe i najważniejsze wydarzenie branży detailingowej w Polsce, a także jedno z największych w Europie, które przyciąga nie tylko profesjonalistów, ale także hobbystów zainteresowanych pielęgnacją samochodów.

Tegoroczna, trzecia edycja odbędzie się w dniach 16-17 maja 2025 roku (piątek-sobota) w godzinach 10:00-18:00 na terenie AMBEREXPO w Gdańsku przy ul. Żaglowej 11.

Przyjdź i zobacz, co nas wyróżnia!

Link do biletów

plakat_A2_IIIPTA.jpg

• Lubię to 4
  • Super 3
Posted

Dwa dni, ale nie znalazłem na stronie żadnego programu. Zapewne jakieś warsztaty, szkolenia, wykłady będą, ale nie wiadomo co i kiedy. Nie każdy może sobie pozwolić na 2 dni. Można jakieś info?

Posted

sa stoiska i na nich wystawcy ze swoim towarem ... chodzisz ogladasz rozmawiasz testujesz 🙂 przy okazji sa jeszcze jakies przemówienia osob z branzy motoryzacyjnej 

• 3 weeks later...
  • Moderator
Posted

@AndrewZS byłem w zeszłym roku, to szkolenia czy nowości są przez dwa dni i jest ich bardzo dużo że praktycznie co chwilę coś się dzieje. Osobiście byłem chyba tylko na prezentacji Eco wash od SG, reszta to sobie leciała w tle a najfajniejsze było chodzenie między wystawcami bo tam się najwięcej dzieje 😄 w tym roku również się wybieram bo według mnie to jedna z najlepszych imprez detailingowych w Polsce 😁

• Lubię to 2
  • Super 1