Mumins Opublikowano Czwartek o 08:29 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 08:29 @Tomaszmasz w sumie mamy do siebie niedaleko, jakbyś chciał jakieś Zymolki wrzucić czy inne Souverany, żeby sprawdzić czy faktycznie dają to mityczne coś, możemy podziałać.
Tomaszmasz Opublikowano Czwartek o 11:42 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 11:42 @analyzator Odnośnie Nattysów to samo zdanie mam a puszki to mi się wbrew pozorom podobają, takie duże i chamsko plastikowe tak po Amerykańsku właśnie. Finisa nowego z tym niebieskim wieczkiem i dokładnie te same odczucia mam, dotarcie nie urywa ale jest naprawdę okej mam wrażenie, że szybko wysycha ale po tych nawet 5-10 minutach dużo się nie zmienia, no i to pylenie specyficzne, w pełnym słońcu całe szczęście nie nakładałem go na auto większość czasu padał cień. @Mumins Jasne, chętny jestem tylko kiedy to jeszcze nie wiem, ale też nie miałem tak drogich wosków nigdy w swoich rękach
imola33 Opublikowano Czwartek o 18:42 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 18:42 11 godzin temu, analyzator napisał(a): Czerwony jest spoko ale trzeba go jak już długo poleży ruszyć. Jak przyschnie to potrafi zostawić plamy/mazy/przebarwienia, polecam wtedy wrzucić kolejną warstwę, i się powinno wyrównać 11 godzin temu, analyzator napisał(a): No i nattysa trochę na lakier idzie. A myślałem, że to ja nie potrafię woskować. Aczkolwiek wyrobiłem sobie sposób, gdzie na początku bardzo obficie impregnuje aplikator woskiem, a po 2-3 elementach jest już tak nasączony, że można zrobić cały element na jednym nabraniu wosku. Tak w ramach ciekawostki przy okazji wspomnę, że pożyczyłem dwa czy trzy lata temu komuś puchę Fusso, nawet nie pamiętam komu. Nawoskowane max z 6-7 razy. Ubytek prawie zerowy. Ostatnio wystawiłem ją na sprzedaż. Żebyście widzieli moją reakcję, gdy się okazało przy sprzedaży, że w środku zostały resztki. 200 gram Fusso poszło na jedno auto. Mam nadzieję, że do dzisiaj dociera 11 godzin temu, analyzator napisał(a): stara czy nowa puszka Nattysa jest na krawędzi totalnego kitu. Minimum, żeby działać. Jak każdy produkt PB. Moim zdaniem lepsze to niż wieśniackie etykiety RRC Bad Boys. Inne woski mają fancy metalowe puszki czy też plastikowe "słoiczki" imitujące szkło. Tutaj płacisz w 100% za zawartość. Chociaż ta nowa pucha poszła właśnie w kierunku tych słoiczków, i przy tym jest naprawdę fajna, w stylu starego Dodo - lubię takie. Pochwalcie się hydro, u mnie na Alfie hydro zawsze miażdży po Natty's. Mówcie co chcecie, powłoki się chowają - przynajmniej te, których hydro miałem okazję zobaczyć na żywo - a swego czasu byłem częstym gościem studia z akredytacją FX. O śliskości nie wspominam
analyzator Opublikowano Czwartek o 19:01 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 19:01 @imola33 pucha jak pucha. Działa. Ale miękki plasticzek jak chińska zabawka. Ma klimat że mamy cieplutko fajniutko To planuję poużywać sobie zarówno nattysow jak innych szmineczek z Ameryki na maxa. Kiedyś pożyczyłem koledze DSW. Tłumaczyłem cierpliwie. Oddał mi puszkę to było tak z 1/3 mniej. Może nawet blizej połowy. ,100gram dsw na małą corollę powiedzmy :) Pytałem go jak woskowanie. Mówi że samochód wygląda zawaliście i nigdy nie wyglądał tak fajnie. Tylko docierał kilka godzin Blue. Grubo że hej Finis Red. Fura po rinsless bo się zakurzyla. Zostaje to na noc i będzie świeże doświadczenie Red blue. Bo czemu nie. Czuć wiosną? Wróciły telefony!
imola33 Opublikowano Czwartek o 19:40 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 19:40 @analyzator oby nie było jak w moim przypadku, jak zostawiłem na słońcu czerwonego Nattysa na 10 minut, bo poszedłem zjeść obiad ale tutaj ciemno to pewnie będzie lepiej nawet po takim czasie. Btw czym docierasz? Ja mam taką fajną fibrę z Ali, gramatura 1200. Jedyna ściera, jakiej Fusso nie zapychało po jednym elemencie. Ale mam wrażenie, że może rysować, i spróbowałbym czegoś innego
analyzator Opublikowano Czwartek o 20:00 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:00 @imola33 a wiesz co głównie lekkie fiberki w okolicy 350gsm. Ta od bilthambera wybitnie fajna. Mam słabość do gentlemana. Dotarłbym i już ale słowo się rzekło rano jest rano niczego złego się nie spodziewam.
analyzator Opublikowano Piątek o 04:11 Autor Zgłoś Opublikowano Piątek o 04:11 Zaraz będą heheszki że analizator wstaje z kurami. Przed kurami Wszystkie trzy zero problemów. Red jakoś cieniej to na jeden ruszek recznika. Sama przyjemność. To na drążek 5
analyzator Opublikowano Piątek o 19:01 Autor Zgłoś Opublikowano Piątek o 19:01 Nattys cd. Fajny wosk. W jego prostocie można się zakochać. 1
imola33 Opublikowano Sobota o 21:45 Zgłoś Opublikowano Sobota o 21:45 @analyzator chyba zostałem forumowym trendsetterem i przywróciłem Nattysa do łask 2 2
analyzator Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @imola33 ktoś tu wspominał uhd jeszcze. Eh. Kupowanie kompulsywne.
Rekomendowane odpowiedzi