PawelRDM Opublikowano 21 Listopada Zgłoś Opublikowano 21 Listopada U mnie też paczka na miejscu, też najpierw poleciał na płytę w kuchni. Tłuszcz ładnie zebrany a odparowanie dopiero po czasie- bez żadnych mazów. Zapach ok
mancini Opublikowano 21 Listopada Zgłoś Opublikowano 21 Listopada Czas jest, chwilę zostawiłem na płycie aby zadziałał i nie zauważyłem szybkiego odparowywania. Musiałem schować bo jak żona dorwie i zobaczy jak działa w kuchni to nie odda
DaV Opublikowano 22 Listopada Zgłoś Opublikowano 22 Listopada Odebrałem przesyłkę, pierwsze wrażenia super. Zapach bardzo przyjemny i siła mycia bardzo dobra Niedługo zmontuje pełną recenzję z zdjęciami.
siws00n Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Opublikowano 23 Listopada Na szybkiego wpadł test na szybie w aucie, dużo tłustego osadu z e-papierosów. Porównywałem z tracelessem z BH. Mycie na dwie fibry z zestawu z BH, dwa strzały na waflowa, dotarcie, 2 strzały na gładką, dotarcie. Na pierwszy rzut oka GS dał radę, natomiast trochę osadu zostało, ale szyby były mega tłuste. Trzeba było na drugi raz poprawić, ale szyba już puściła. BH dał radę na raz, ale trochę mi się bardziej mazał, tak jakby ten osad gdzieś nie był przekazywany na fibrę. Tyle na teraz, nie było więcej czasu na dalsze testy.
slawik_G Opublikowano 24 Listopada Zgłoś Opublikowano 24 Listopada Do mnie też już dotarł, ja jeszcze nie testowałem, ale żona się do niego dorwała umyła lustro w łazience drugie w sypialni, umyła też lodówkę z zewnątrz i tak się rozpędziła, że nawet ekran telewizora umyła po tłustych paluchach wnuków. Jest zadowolona także chyba to będzie jej ulubiony płyn do mycia myślę, że nie tylko szyb.
adi1509 Opublikowano 25 Listopada Zgłoś Opublikowano 25 Listopada Pierwsze testy bardzo pozytywne. Sprawnie poradził sobie we wnętrzu z osadem z dymu z elektrycznych papierosów. Na zewnątrz bez problemu się dotarł po kilku ruchach fibrą nie pozostawiając mazów. 2
DaV Opublikowano 26 Listopada Zgłoś Opublikowano 26 Listopada Pierwszy szybki test bo pogoda już nie sprzyja Szyba boczna zawalona e-petami bardzo tłusta w dotyku. Wszystko ładnie rozmazane od podnoszenia i opuszczania szyby Bardzo ładny zapach męskich perfum wyczuwalny podczas pracy, nie czuć tu nic a nic alkoholu ani niczego mocno chemicznego. Góra Supreme dół mój dotychczasowy ulubieniec Ciężko coś ukazać ale Supreme zebrał osad o wiele szybciej, po jednym przejściu już było czysto moj dotychczasowy glass cleaner nie był wiele gorszy ale wymagał jeszcze ponownej aplikacji. Czas na coś bardziej wymagającego Prawa strona Supreme lewa stary płyn, jedno przejście bez mocnego tarcia + dotarcie do sucha z osobnymi mikrofibrami dla obydwu produktów. Tak to wygląda, strona lewa szybciej złapała tłusty osad z nafty i się mazało przy docieraniu Faktycznie radzi sobie lepiej z tłustymi zabrudzeniami. Czy ten glass cleaner to game changer? Nie! Ale zdecydowanie przy uzupełnianiu zapasów warto go dodać do koszyka Praca z nim to czysta przyjemność osad z e-petów zjada bez problemu, nie smuży i do tego jest rozsądnie wyceniony. Będę się dzielił w tym temacie dalszymi doświadczeniami. Ogólnie cała seria Passion bardzo do mnie trafia, chciałbym jeszcze oprócz interior detailera zobaczyć tam dressing do plastików wewnętrznych i coś do opon 2
Rekomendowane odpowiedzi