analyzator Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października Przy okazji robienia różnych rzeczy wygrzebałem na dnie szafki adbl quick wax. Produkt który niespecjalnie poważam ze względu na aplikację i specyficzny wygląd. Kiedyś dostałem litrówkę mimo że zamówiłem połówkę. Od lat nieużywany po prostu leżał. Dźwigasz sobie sztangę i myślisz. Co by tu zrobić z tym piekielnym produktem. Sprawy przyjęły obrót raczej szybko. Wiem o tym że producenci tego typu suwaksów wymyślają technologie na nowo mieszają testują. Tych lepszych prawdziwie inżynierowie spędzają nad tym przynajmniej miesiące. Wysyłają to w świat do studiów zbierają feedback i rafinują ostateczny produkt żebyśmy byli zadowoleni. Adbl tego nie zrobiło. Ja też tego nie zrobiłem Bohater Dobrałem mu towarzystwo według klucza. Mocna zimówka i zero carnauby. Produkty syntetyczne. Wszystkiego po 25. Tego może z siedem. Detailingowej wody demineralizowanej 50. I oto jest. Nie mamy pojęcia jak produkt wypadnie w testach. Więc dla ośmilelenia nadaje mu nieskromne imię stawiające wysoko poprzeczkę. Wysoko Pierwsze wrażenie Dalej pachnie jak adbl dalej wymaga dotarcia jak adbl. Ale spoko jest naprawdę spoko. Szukam jakiejś ofiary która przejeździ i zimę z tym szatańskim miksem. Dobrej niedzieli. 4
zeea Opublikowano 14 Października Zgłoś Opublikowano 14 Października Przypomniało mi się jak byłem młody to chciałem zostać kucharzem. Do garnka nasypałem mąki, cukru, wody, mleko i co się nawinęło, a potem na kuchence gazowej to gotowałem. Jasne było, że nie dało się tego zjeść. Oby z Twoim doświadczeniem było inaczej 1
marcineke Opublikowano 14 Października Zgłoś Opublikowano 14 Października Kiedyś mieszałem jakieś tam Wolfgangi, Ech2o , Reload czy coś tam i nijakie go było. Ale plan ciekawy.Kibicuje. Widzę że masz sampel Artdeshine jak wrażenia, mam 2 butelki ale nie było jeszcze okazji testować.
analyzator Opublikowano 14 Października Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października @marcineke ads może śmiało konkurować z Water goldem.
Mumins Opublikowano 14 Października Zgłoś Opublikowano 14 Października 5 godzin temu, marcineke napisał(a): Widzę że masz sampel Artdeshine jak wrażenia, mam 2 butelki ale nie było jeszcze okazji testować. Domyślam się, że jest to Bio Nano v2. Produkt petarda, 1:1, do osuszania, jako qd-ek na mokro, jest świetny pod każdym względem. Koncentrat z butli na sucho czasami ciężkawo dotrzeć, kluczem jest dozowanie. Ale towar sam w sobie polecam, warto mieć.
michal123 Opublikowano 14 Października Zgłoś Opublikowano 14 Października Ja też mogę polecić bio nano pro v2 i graphene seal też spoko. U mnie nie zauważyłem problemu z docieraniem jest tak łatwo jak przy water gold, natomiast przy produktach ads na moich lakierach wyczuwalny jest mega poślizg
Rekomendowane odpowiedzi