AlexB Posted September 25, 2024 Report Posted September 25, 2024 Witam, jakoś pół roku temu na moim samochodzie została nałożona powłoka ceramiczna firmy cleantle, i wszytko było okej, wszystko wyglądało super, a teraz gdy pojawiły się przymrozki to na dachu auta gdy stworzył się szron pojawiły się kwadraty, rozumiem że są to miejsca widoczne jak była nałożona ceramika. I moje pytanie brzmi czy tak powinno być czy cos zostało żle zrobione ? w dzień gdy jest normalna temperatura nic nie widać.
marcineke Posted September 25, 2024 Report Posted September 25, 2024 Wrzuć zdjęcia bo nie umiem sobie kwadratów wyobrazić , mam Inspire i Admire na swoim aucie, na kilku Admire położone na autach, i nie widzę co to może być. 1
marcineke Posted September 25, 2024 Report Posted September 25, 2024 @AlexB jak gość tak po łebkach położył na reszcie lakieru to ja bym po kasę jutro jechał za tą robotę, ewidentnie byle jak powłoka położona, nawet się nie zazębia. Choć nie potrafię sobie wyobrazić jak można to tak zjebać.
MMCzysci Posted September 25, 2024 Report Posted September 25, 2024 P.S. Fotka była, a teraz zniknęła...Wyryte w skale z S20 FE 5G
Recommended Posts