Gość Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam jestem tu nowy mam takie pytanie Mam sharana kolor ciemno niebieski,chce go sobie odswierzyc z zewnatrz czyli nowy lakier i oczywiscie szlifowanie na glaciutko i polerka prosze o pomoc jakich produktow uzyc dodam ze chcialbym cos dobrego zalezy mi na efekcie czyli pasty wosk itp.
kuflik Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 a w jakim celu chcesz go malowac? nie da sie obecnego lakieru odratowac? wstaw jakies zdjecia dobre, może lepiej fundusze zamiast na lakier przeznaczyc na renowacje obecnego?
Gość Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 a w jakim celu chcesz go malowac? nie da sie obecnego lakieru odratowac? wstaw jakies zdjecia dobre, może lepiej fundusze zamiast na lakier przeznaczyc na renowacje obecnego? lakier i baze mam za darmo tylko troche pracy mnie to kosztuje jestem lakiernikiem a chce efekt rewelacyjny zawsze nowy lakier to nowy uzywalem ruznych produktow ale jedynie co mi pasuje to 3m caly zestaw moze ktos mi by napisal jakis inny to bym sprubowal i oczywiscie jaki wosk uzyc????
Gość Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 a w jakim celu chcesz go malowac? nie da sie obecnego lakieru odratowac? wstaw jakies zdjecia dobre, może lepiej fundusze zamiast na lakier przeznaczyc na renowacje obecnego? lakier i baze mam za darmo tylko troche pracy mnie to kosztuje jestem lakiernikiem a chce efekt rewelacyjny zawsze nowy lakier to nowy uzywalem ruznych produktow ale jedynie co mi pasuje to 3m caly zestaw moze ktos mi by napisal jakis inny to bym sprubowal i oczywiscie jaki wosk uzyc???? auto ma kilka wgniotow
metys Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 jest dużo dobrych wosków tylko zależy ile chcesz przeznaczyć na tą zabawę
kuflik Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 a może jednak zdjęcia tego auta dasz? niech się wypowie ktoś bardziej doświadczony, ale chyba lepiej kase zamiast na lakier to na kosmetyki przeznaczyć.. myle się?
Gość Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 jest dużo dobrych wosków tylko zależy ile chcesz przeznaczyć na tą zabawę Pieniadze nie graja roli interesuje mnie tylko efekt...
metys Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 jeśli nie grają roli to radziłbym celować gdzieś w okolice Divine lub Royal. Ja bym tak zrobił gdyby mnie było stać
kuflik Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 kolega chyba sobie nie zdawał sprawy, że takie rzeczy istnieją to jest szaran, nie chcemy
Gość Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Ten sharan ma byc autem pokazowym a wiec musi wygladac extra mozna w niego zainwestowac..Doradzcie jakich produktow uzyc aby bylo extra....
kuflik Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Divine Wosk zawierający ponad 60% karnauba Cena brutto: 9248 PLN (2x200 ml) jesteś pewien?
Thomas Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 wg mnie można uzyskać również super efekt bez użycia aż tak kosztownych wosków i mieć przy tym auto pokazowe jeżeli to ma być auto pokazowe firmy,która się zajmuje detailingiem to wg mnie chyba najlepiej by było zrobić ją produktami,które będą używane do tego celu a takie woski jak Divine sobie darować
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam, ja proponowałbym koledzę jeśli mieszkasz w anglii to produkty firmy Glare ) super produkty, niesamowite efekty, są o wiele tańsze niż wosk carnauba, a nie są oparte na woskach, silikonach, akrylacz, lecz na krzemianach.
PN Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Pieniadze nie graja roli Zymol Solaris a tak na poważnie - albo idz w jakis standardowy zestaw Swisswax (Cleaner fluid + ludzie rekomendują Onyx, Saphir, Concorso/Best of Show) albo Zymola (HD Cleanse + odpowiednio Carbon, Glasur, Concourse) albo z innej beczki mogę śmiało polecić Zestawienie Clearkote Yellow Moose Wax jako odzywka + wosk np. Victoria's Concourse albo... Meguiars #26 Yellow Paste Wasx - na moich czerwieniach extra wyglądają, ewentualnie Lusso Revitalizing Cream + Lusso Oro
Rekomendowane odpowiedzi