czubek Posted July 16 Report Share Posted July 16 Siema. Potrzebuje uzupełnić swój arsenał o rotacje do cięcia w korekcji dwuetapowej. Ma być to coś w dobrych pieniądzach. Co będzie lepsze K2 Masner, czy Neo Tools 04-701 https://allegro.pl/oferta/neo-polerka-szlifierka-samochodowa-mimosrodowa-900w-150mm-regulacja-krazki-15445324794?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=ZjNhYjhkMWQtMDQxOC00MzE5LWE4YzktMTFjMTcwM2MyODU2AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=69907f2a-a9a4-419c-889a-53b4b3fd2c6e Szukam jakichkolwiek opinii odnośnie tej maszyny ale nic nie mogę znaleźć. Polecicie coś jeszcze? Najlepiej coś z talerzem 125mm w zestawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted July 16 Report Share Posted July 16 W opisie NEo nie wspominają o stabilizacji obrotów , więc albo dopytaj albo od razu kup K2 ... stara, ciężka makita mi się zawsze przypomina jak widzę Masnera Link to comment Share on other sites More sharing options...
czubek Posted August 14 Author Report Share Posted August 14 Kupiłem masnera na jestem zadowolony. Tylko kabel mógł by być dłuższy. Stabilizacja obrotów działa super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts