Jump to content

VW PASSAT B6 1.9 TDI - czarny

musi_no1

Recommended Posts

Mój kolejny projekt był całkiem niespodziewany, samochód rodzinki, która odwiedziła nas z prawie drugiego końca Polski. Samochód musiał jeździć, ale udało mi się go zabrać na prawie cały dzień. Niestety nie udało mi się wyczyścić w środku z braku czasu;/

Tymi środkami, które miałem nie udało mi się usunąć wszystkich rysek, ale chciałbym kupić jakiś środek do kolejnych projektów. Co polecacie?

Swoją prace oceniam na 4-

Pacjent: Passat b6 1,9 TDI

Przebieg: około 230tys km

Elementy uzyte do pracy:

Super Slick & Suds Concentrated Car Wash – metoda na 2 wiadra + MEGUIARS MICROFIBER WASH MITT

Glinka

PB SSR2

PB SSR1

PB Black Hole

PB Natty's Blue

MEGUIARS ENDURANCE TIRE GEL

Pady 3M - zółty, czarny i niebieski

Do tego mikrofibry i aplikatory

Samochód przed:

dsc00207a.th.jpg

dsc00218z.th.jpg

dsc00209b.th.jpg

dsc00210pa.th.jpg

dsc00208nj.th.jpg

Samochód po:

dsc00221vn.th.jpg

dsc00222t.th.jpg

dsc00224z.th.jpg

dsc00230w.th.jpg

dsc00232b.th.jpg

dsc00236d.th.jpg

dsc00238d.th.jpg

dsc00241yg.th.jpg

dsc00247oh.th.jpg

Czekam na krytykę i co mógłbym jeszcze poprawić.

tak jak pisałem nie został całkowicie wyprowadzony. około 50-60 % zostało usunięte. Na jedym zdjeciu widac od lampy aparatu małe ryski jeszcze, cóż ciągle sięjeszcze ucze i co najwazniejsze sprawia mi to przyjemność

• Administrator

Witam. Jest kolosalna różnica przed i po. Zarówno w wyglądzie jak i sposobie robienia zdjęć.

Pierwsze 3 fotki pokazują piękne rysy. Chciałbym zobaczyć takie same ujęcia ale po zabiegu, w pomieszczeniu przy sztucznym oświetleniu i w pełnym słońcu.

Co do Twojego zestawu proponuję kupić np SSR3 bardzo ładnie uzupełni Twój zestaw i pomoże przy następnych projektach gdzie nie będziesz mógł uporać się z większymi rysami.

Do nauki jak najbardziej polecam. Jest bezpieczny i fajnie się z nim pracuje.

dzieki za krytyke. dopiero zaczynam w tym temacie i dobrej lampy jeszcze nie mam a samocho po wszystkim od razu wyjechal i juz przy sloncugo nie mialem u siebie.

przy kolejnym samochodzie postaram sie o takie same swiatlo