mazii Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Opublikowano 6 Lipca Witam, szukam pomocy w dobraniu koloru zacisków hamulcowych. Kolor nadwozia i felg według mnie się zlewają. Totalnie nie mam pomysłu
Qlimaxss Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Opublikowano 7 Lipca Jasny szary Mam podobny kolor i ładnie to stroi 1
DaV Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Opublikowano 8 Lipca @mazii Kółko kolorów mówi coś takiego Wybrał bym złoty Zrób zdjęcie z boku auta to ci w photoshopie zrobię podgląd.
zonk Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca ja bym poszedl w zielony ale nie taki jebitny tylko cos ala oliwka/ navy
mazii Opublikowano 9 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca Znajomy proponuje znowu coś w deseń niebieskiego, np FOLIATEC 2188... za duzy wybór. Skończy się na czarnym
DaV Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca Ja to mając podobną konfigurację koloru auta i felg poszedłem w klasykę
mazii Opublikowano 10 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca W dniu 8.07.2024 o 15:59, DaV napisał(a): @mazii Kółko kolorów mówi coś takiego Wybrał bym złoty Zrób zdjęcie z boku auta to ci w photoshopie zrobię podgląd. poszło na PW
Rekomendowane odpowiedzi