MikesPL86 Posted April 20, 2024 Report Posted April 20, 2024 Witam, wczoraj miałem oklejany słupek piano folią bezbarwną ppf. Wszystko wygląda suoer, tylko jedna krawędź zachodzi na biało w świetle. Detailer twierdzi, że to kwestia kąta cięcia noża i wyrówna się z czasem i mam się nie martwić. Mówi, że jest ryzyko wycięcia tego elemwntu na słupku, żeby go nie uszkodzić. Twierdzi, że mam zostawić i się dotrze. Co myślicie?
MMCzysci Posted April 20, 2024 Report Posted April 20, 2024 Nie przejmuj się tym.Wyryte w skale z S20 FE 5G
MikesPL86 Posted April 20, 2024 Author Report Posted April 20, 2024 Dziękuję za odp. Chodzi o to, że wygląda w tej chwili kijowo w słońcu. Nie ma w końcu rys ani swirli na slupkach a jest biała krawędź, która kłuje w moje oczy. Rzeczywiście jest opcja, że wyrówna się z czasem, tak jak mówi tzn dotrze się?
Dante05 Posted April 20, 2024 Report Posted April 20, 2024 Formatka ciut za duża i folia delikatnie odstaje od elementu. Na świeżo można było to podgrzać opalarką i docisnąć do krawędzi. Ewentualnie nożykiem nadmiar wyciąć. Spróbuj podgrzać suszarką i docisnąć tę krawędź.
MikesPL86 Posted April 26, 2024 Author Report Posted April 26, 2024 Temat do zamknięcia. Fachowiec dociął minimalnie tę krawędź i nie ma śladu. Dzięki za porady.
Recommended Posts