pablo15005 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Cześć. Stoję przed wyborem dużej banki pokroju 20l tara... Jaki jest Wasz ulubiony bezpieczny tar? U mnie ostatnio ultracoat na lakier i Vasco na wnęki. Ma być w miarę przystępnie cenowo, spróbowałby kiurlab ale cena... Jest opcja prickbort 25l w fajnej cenie ale dawno go nie używałem...
zeea Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Mi się wydaje, że 'Prick' osłabł troszkę na sile.. jak go skończę to raczej zmienię na coś innego..
Armani_91 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Pozwolę sobie podłączyć się pod temat. Miał ktoś do czynienia ze środkiem na smołę od Deturner?
pablo15005 Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca @Armani_91 śmierdzi strasznie, drugi raz nie kupię... 1
pablo15005 Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca AUTOGLYM PROFESSIONAL Tar & Adhesive Remover używał ktoś? W sklepie mi polecono i cena 20l też fajna. Killerem nie jest ale bezpieczny i do wnętrza można użyć
Gardor Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Autoglym jest mocny i skuteczny ale bardziej do stosowania na fibrę i przecierać, nie używał bym go jak vasco np czyli pryskając na auto i spłukać po czasie.
adi1509 Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca 16 godzin temu, pablo15005 napisał(a): AUTOGLYM PROFESSIONAL Tar & Adhesive Remover używał ktoś? W sklepie mi polecono i cena 20l też fajna. Killerem nie jest ale bezpieczny i do wnętrza można użyć Do czego można użyć TARa we wnętrzu?
pablo15005 Opublikowano 25 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca @adi1509 gumy, klej na szybach, długopis... Zamówiłem... Zobaczymy
Mumins Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca AUTOGLYM PROFESSIONAL Tar & Adhesive Remover używał ktoś? W sklepie mi polecono i cena 20l też fajna. Killerem nie jest ale bezpieczny i do wnętrza można użyć Wiem, że chłopaki w @MOTOGO używają, ale tak jak poniżej opisano, na fibrę i pracując punktowo. Ponoć mocny towar.Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka
Partner forum MOTOGO Opublikowano 3 Kwietnia Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia W dniu 25.03.2024 o 21:50, Mumins napisał(a): Wiem, że chłopaki w @MOTOGO używają, ale tak jak poniżej opisano, na fibrę i pracując punktowo. Ponoć mocny towar. Tak polecamy, ale właśnie do użycia na mikrofibrze.
pablo15005 Opublikowano 3 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia @MOTOGO AUTOGLYM PROFESSIONAL Tar & Adhesive Remover tego używacie ? Czyli to jest taki killer jak sos od kiurlab lub eulax?
Gardor Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia W dniu 3.04.2024 o 12:30, pablo15005 napisał(a): Czyli to jest taki killer jak sos od kiurlab lub eulax? Zdecydowanie nie
Rekomendowane odpowiedzi