Slovak Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2024 Wracamy do Was z niesamowitą wiadomością! Już 20 kwietnia 2024 roku odbędzie się druga edycja Święta Detailingu. Targi są największym wydarzeniem w południowej Polsce dla profesjonalistów i pasjonatów auto detailingu. Jest to doskonała okazja do zapoznania się z najnowszymi produktami, a także poszerzenia swojej wiedzy. W tym roku swoje stanowiska zaprezentuje ponad 40 wystawców, którzy przeprowadzą dla was pokazy i konkursy z wieloma nagrodami. Poznacie przedstawicieli Waszych ulubionych marek detailingowych i uzyskacie najświeższe informacje z pierwszej ręki. Nie zapomnieliśmy również o zaspokojeniu Waszych apetytów i atrakcjach dla najmłodszych uczestników Święta Detailingu. Na zewnątrz znajdziecie strefę Chill’u z najlepszymi Food Truckami i zabawami dla dzieci, a to wszystko w towarzystwie dobrej muzyki. Pamiętajcie! Widzimy się 20 kwietnia 2024 roku od godziny 10:00 w naszej siedzibie na ulicy Miedzianej 15 w Katowicach! Link do wydarzenia na Facebook'u: https://www.facebook.com/events/795487995930716?ref=newsfeed Zapraszamy! 7 2
xadamx Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2024 Oczywiście, że planuję być i zarezerwowałem sobie już miejsce w kalendarzu. Do zobaczenia. 1
xadamx Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 Damian dyskusja rozpoczęta na temat serwisu Evoxy na imprezie w MRC. A nie wiesz czy czasem Flex nie ma w planach też takiej akcji? Z tego co mi świta, to Flex w niektórych eventach robił takie akcje.
Slovak Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2024 On 3/1/2024 at 7:39 AM, xadamx said: Damian dyskusja rozpoczęta na temat serwisu Evoxy na imprezie w MRC. A nie wiesz czy czasem Flex nie ma w planach też takiej akcji? Z tego co mi świta, to Flex w niektórych eventach robił takie akcje. W tym roku będzie większa ilość wystawców i ograniczyliśmy wielkość stanowisk. Ale dowiem się i wrócę do Was odpowiedzią.
xadamx Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Hej hej. Czy ktoś z forum się jeszcze wybiera? PS. @Domel-a nie pytam. On na pewno będzie 1
Moderator Domel Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, xadamx napisał(a): Hej hej. Czy ktoś z forum się jeszcze wybiera? PS. @Domel-a nie pytam. On na pewno będzie lista 1
xadamx Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2024 10 godzin temu, Domel napisał(a): lista O nie zauwazyłem tego tematu.
Slovak Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Wirtualny spacer pod stoiskach wystawców uczestniczących w II edycji Święta Detailingu w MrCleaner! 2 1
Slovak Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zapamiętajcie tę datę 1
Rekomendowane odpowiedzi