Administrator Administrator Opublikowano 15 Lutego Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Lutego W ostatnich dniach mamy problem z wysyłką mailingu, jeśli ktoś ma problem z aktywacją konta lub zmiana hasła. Proszę o kontakt na forumkosmetykaaut@gmail.com, ręcznie aktywuje konto lub zmienię hasło. Polecamy nie używać w chwili obecnej nie korzystać przy rejestracji ze skrzynki e-mail w Gmail. Przepraszam za utrudnienia, jestem w ciągłym kontakcie z dostawcą usług i staram się rozwiązać jak najszybciej zaistniały problem.
LOAD Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Witam ja miałem problem z aktywacją konta i napisałem na FB i aktywowali mi konto ręcznie. Dodam tylko że po zakończonej rejestracji trafiamy do okna "oczekiwania" na maila i NIE da się wejść na forum i zobaczyć jakiegokolwiek posta (np tego o informacji z rejestracją) ponieważ wejście nawet na stronę główną forum odsyła od razu na stronę "oczekiwania" 1
Guess_ Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego Ja również miałem problem z aktywacją konta. Maile nie chciały do mnie dotrzeć na pocztę gmaila natomiast na skrzynce od Interii problemu nie było
Administrator Administrator Opublikowano 29 Lutego Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Lutego Czy ostatnio zaczęliście ponownie dostawać wiadomości e-mail - powiadomienia itd.?
MMCzysci Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Opublikowano 29 Lutego Ja tak, dostałem wiadomość z linkiem do resetu hasła, chociaż trafiła do spamu, co się wcześniej nie zdarzało. Tak czy inaczej - działa.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Administrator Administrator Opublikowano Piątek o 18:38 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:38 Cały forumowy mailing został przeniesiony do usług Google. Od teraz nie powinno być problemów z mailami. 3
Rekomendowane odpowiedzi