Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.02.2024 o 16:40, Cleantle napisał(a):

@sztefan24
6. apropo tego pkt. Które butelki masz? Bo większość produktów już jest w butelkach HDPE które są twarde. Wcześniej mieliśmy trochę PET i trochę HDPE. Zrezygnowaliśmy już z PET które rzeczywiście trochę miękkie były i się odkształcały.

Z ciekawości podpytam. Czy stare produkty takie jak Glass Cleaner, Leather Cleaner, Interior QD czy Deiron Man wychodzą z produkcji też już w HDPE? Czy póki co dotyczy to tylko nowych (Leather QD, Glossify)? 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
7 minut temu, Cleantle napisał(a):

@pablo15005 powłoka na szyby czy niewidzialna wycieraczka ?

bo jak niewidzialna to jest w ofercie hydro Glass +

Powłoka, trwała jak admire, byłoby kompleksowe zabezpieczenie cleantle 👌

Opublikowano

Dlaczego przy powłokach do nakładania jest mały aplikator pad , a nie aplikator w stylu kostka? 

Czy przy kostce nie było by mniejsze zużycie? Chodzi mi o chłonność produktu w aplikator. 

Opublikowano

Nie pamiętam kiedy ostatnio używałem zwykłej kostki i suedy do aplikacji powłoki. Aplikatorki które dostajemy w zestawie w powłokach Cleantle, Gyeona, Ultracoat i Gtechniq są świetne! Zdecydowanie aplikuję się lepiej i szybciej. 

• Lubię to 1
Opublikowano

@Gardor mi aplikator Cleantle czy Gtechinq nie leży, wg mnie ma zwiększone zużycie powłoki, w dodatku łatwo upada na ziemię i trzeba nowy, Aqua świetnie się kładzie kostka bez soude, dawniej kupowaliśmy kostki takie niebieskie od Neoxal choć to Chiny , ale są świetne, teraz używamy kostki od ShowCarShine te z mikrofibry i już wiem że są rewelacyjne.

Aczkolwiek wiem że sporo osób uwielbia aplikatory kieszonkowe od Cleantle i kupuje je osobno.

IMG_20240725_082930.jpg

IMG_20240719_130944.jpg

IMG_20240622_153954.jpg

IMG_20240612_181651.jpg

IMG_20240612_173911.jpg

IMG_20240528_181349.jpg

IMG_20240528_181019.jpg

IMG_20240514_104506.jpg

IMG_20240510_112820.jpg

IMG_20240416_170511.jpg

IMG_20240403_173034.jpg

Opublikowano

@marcineke Aplikatory które można było kupić do aplikacji maxprotect uncr również są super, Mi się źle aplikuje przez suede, sam producent Aqua zaleca aplikacje samym aplikatorem. Kostki z mikrofibry są świetne również.

Nie wiem czy ktoś aplikował Gyeona Mohsa evo tam w wersji 50ml z Cure dostaje się taki ogromny aplikator że aż szok, a w przypadku butelki 30ml w wersji lite(bez Cure) aplikator już jest mniejszy i zdecydowanie lepszy 🙂 

Opublikowano

@Gardor masz rację, zwróć uwagę że twarda kostką słabo się wjeżdża pod klamki lub koło lusterek, jak masz soude to tam wjeżdżasz solo ale jak nakładasz aplikatorem to już jest problem, dla tego te miękkie kostki są super.

• 2 tygodnie później...