Jump to content

Iron Dirt Remover

Recommended Posts

• Dystrybutor

Iron Dirt Remover

Enzo Coatings Iron Dirt Remover jest lekko żelowym płynem do usuwania cząsteczek metalicznych z lakierowanych elementów karoserii oraz felg.

Iron to jeden z naszych bestsellerów jednak wiem że do wielu ludzi nie udało się dotrzeć z tym produktem dlatego chciałbym otworzyć tutaj dyskusję na ten temat.
Z kilkuletnich obserwacji wynika że klienci (studia) które zdecydowały się przetestować ten produkt zostali z nami.
Wysoka skuteczność produktu, zapach tioglikolanu przełamany słodkim akcentem uprzyjemnia pracę, Żelowa konsystencja wydłuża czas pracy produktu na powierzchni, do usuwania cząstek metalicznych z lakieru produkt można rozrobić z wodą 50:50 i wtedy cena jednostkowa staje się bardzo przyjemna.
Zapraszam do dyskusji.

330819448_707308667755224_8883683244948968751_n.jpg

• Lubię to 4

Wpadła duża bańka Irona od Ezno Coatings @e36ace, więc musiałem przetestować. 

Felgi wstępnie umyte, więc przechodzimy do spryskania koła. 

IMG_6002.JPEG.660c784b9ecf88cd055842a4cb7f26af.JPEG

Widać, że zaczyna działać: 

IMG_6004.JPEG.6587c5223acfff81f2c4db35c2614f2b.JPEGIMG_6007.JPEG.1e654e29ca8c345b68511fe26e06f66b.JPEG

Wjeżdżam z pędzelkiem i szczotką. Szybkie wypłukanie i felga czysta.

Zrobiłem 4 koła, przeszedłem na lakier i użyłem go jako poślizg do ręcznika glinkowego. 

Fajna gęsta konsystencja, nie spływa, długo siedzi na powierzchni czyszczonej, zapach w ogóle nie uciążliwy. Mam 5l banieczkę, więc będę się bawić w tym sezonie 🙂

• Lubię to 2

• 3 weeks later...

dla mnie ten Iron cena/jakość to must have
Używam go od kilku lat. Próbowałem kilku innych, ale zawsze wracałem do niego. Jedynie Tuga na felgi, ze względu na inhibitory jest nieodłącznym duetem w tej kombinacji ironów.

• Dziękuję 1

• 3 weeks later...