Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Lutego Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Iron Dirt Remover Enzo Coatings Iron Dirt Remover jest lekko żelowym płynem do usuwania cząsteczek metalicznych z lakierowanych elementów karoserii oraz felg. Iron to jeden z naszych bestsellerów jednak wiem że do wielu ludzi nie udało się dotrzeć z tym produktem dlatego chciałbym otworzyć tutaj dyskusję na ten temat. Z kilkuletnich obserwacji wynika że klienci (studia) które zdecydowały się przetestować ten produkt zostali z nami. Wysoka skuteczność produktu, zapach tioglikolanu przełamany słodkim akcentem uprzyjemnia pracę, Żelowa konsystencja wydłuża czas pracy produktu na powierzchni, do usuwania cząstek metalicznych z lakieru produkt można rozrobić z wodą 50:50 i wtedy cena jednostkowa staje się bardzo przyjemna. Zapraszam do dyskusji. 4
t.sienkiewicz91 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Wpadła duża bańka Irona od Ezno Coatings @e36ace, więc musiałem przetestować. Felgi wstępnie umyte, więc przechodzimy do spryskania koła. Widać, że zaczyna działać: Wjeżdżam z pędzelkiem i szczotką. Szybkie wypłukanie i felga czysta. Zrobiłem 4 koła, przeszedłem na lakier i użyłem go jako poślizg do ręcznika glinkowego. Fajna gęsta konsystencja, nie spływa, długo siedzi na powierzchni czyszczonej, zapach w ogóle nie uciążliwy. Mam 5l banieczkę, więc będę się bawić w tym sezonie 2
Dystrybutor e36ace Opublikowano 19 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego @t.sienkiewicz91 dzięki za test cieszę się że produkt przypadł do gustu
Webster88PL Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca dla mnie ten Iron cena/jakość to must have Używam go od kilku lat. Próbowałem kilku innych, ale zawsze wracałem do niego. Jedynie Tuga na felgi, ze względu na inhibitory jest nieodłącznym duetem w tej kombinacji ironów. 1
Dystrybutor e36ace Opublikowano 24 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Marca Dziękuję za opinię
Rekomendowane odpowiedzi