antek1987 Posted September 22 Report Share Posted September 22 1 lipca dzień, który zapamiętam na długo ! Wiele godzin przygotowań i organizacji . Przygotowanie miejsca, samochodu i rzeczy które będą niezbędne do pracy . Elitarna grupa 11+1 pasjonatów i detailerów w jednym, którzy zjechali się z różnych zakątków Polski, żeby wspólnie pracować i spędzić miło czas. Przepiękne auto które przygotowałem było tylko większą motywacją, by nasza praca zaowocowała krystalicznym błyskiem i szczerym uśmiechem na ustach . Dla każdego z nas było to oderwanie się od rutyny dnia codziennego , jak i możliwość spotkania się we wspólnym gronie !!! Praca przebiegała sprawnie, a każdy z nas wymieniał się umiejętnościami i doświadczeniami w luźnych i przyjemnych rozmowach . Swoją obecnością zaskoczył nas gość specjalny, którego możecie wypatrzyć na załączonych zdjęciach Dla mnie jako gospodarza było to coś cudownego, patrzeć jak cała grupa ludzi wspolnie łączy siły, by móc zrobić piękne auto i oczywiście na koniec użyć jakże pięknego i unikatowego wosku od Swissvax . W organizacji pomógł mi Wiktor Barnaś z Djakdetailing, który dostarczył i udostępnił system polerski Ewocar. Całą fotorelacje zawdzięczamy Łukasz EM i Bartosz Tomporowski którzy cały czas polowali na wyśmienite kadry. Po zakończonych pracach przeszliśmy do sedna! Czyli, do klasycznej ręcznej aplikacji wosku Swissvax Concorso . Potem już tylko zjawiskowa sesja na zabytkowej stacji PKP i w końcu mogliśmy usiąść do stołów, zjeść pyszności z grilla, wspólnie pożartować i pośmiać się. Mam nadzieję , że to nie ostatnie takie wydarzenie . Osobiście nie mogę się doczekać następnego !!! A aut do zrobienia nie zabraknie . Najważniejsze , żeby były chęci i tak wielka determinacja ludzi jak do tej pory ! Zapraszam od razu w przyszłym roku na kolejny Event Nawoskowanych 29 czerwca 2024 Dziękuję wszystkim którzy byli i zapraszam w przyszłym roku 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas-sg Posted September 22 Report Share Posted September 22 Było w pytę A relacji z pierwszego spotkania IDA jak nie było tak nie ma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antek1987 Posted September 22 Author Report Share Posted September 22 56 minut temu, Tomas-sg napisał(a): Było w pytę A relacji z pierwszego spotkania IDA jak nie było tak nie ma Zapraszam za rok, i z całą rodzinka planuje coś dla Dzieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
keza Posted September 22 Report Share Posted September 22 Świetne spotkanie To nie to samo co robota samemu w garażu. Wspólna praca przy aucie nadaje nowy wymiar detailingowi. Ekipa detailingowych świrów w jednym miejscu to musi być super wydarzenie. Już data zaklepana w kalendarzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeea Posted September 23 Report Share Posted September 23 Przewinęły mi się te fotki na FB. Wspaniała akcja! Niby to tylko robota przy starym aucie...ale wiemy, że to coś więcej i to w takim gronie zapaleńców woskowych Super, że stworzyłeś taki event i nie zamierzasz poprzestać na tym 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Streat Posted September 23 Moderator Report Share Posted September 23 Jeden z najlepszych eventów 2023 widzimy sie za rok! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts