antek1987 Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2023 1 lipca dzień, który zapamiętam na długo ! Wiele godzin przygotowań i organizacji . Przygotowanie miejsca, samochodu i rzeczy które będą niezbędne do pracy . Elitarna grupa 11+1 pasjonatów i detailerów w jednym, którzy zjechali się z różnych zakątków Polski, żeby wspólnie pracować i spędzić miło czas. Przepiękne auto które przygotowałem było tylko większą motywacją, by nasza praca zaowocowała krystalicznym błyskiem i szczerym uśmiechem na ustach . Dla każdego z nas było to oderwanie się od rutyny dnia codziennego , jak i możliwość spotkania się we wspólnym gronie !!! Praca przebiegała sprawnie, a każdy z nas wymieniał się umiejętnościami i doświadczeniami w luźnych i przyjemnych rozmowach . Swoją obecnością zaskoczył nas gość specjalny, którego możecie wypatrzyć na załączonych zdjęciach Dla mnie jako gospodarza było to coś cudownego, patrzeć jak cała grupa ludzi wspolnie łączy siły, by móc zrobić piękne auto i oczywiście na koniec użyć jakże pięknego i unikatowego wosku od Swissvax . W organizacji pomógł mi Wiktor Barnaś z Djakdetailing, który dostarczył i udostępnił system polerski Ewocar. Całą fotorelacje zawdzięczamy Łukasz EM i Bartosz Tomporowski którzy cały czas polowali na wyśmienite kadry. Po zakończonych pracach przeszliśmy do sedna! Czyli, do klasycznej ręcznej aplikacji wosku Swissvax Concorso . Potem już tylko zjawiskowa sesja na zabytkowej stacji PKP i w końcu mogliśmy usiąść do stołów, zjeść pyszności z grilla, wspólnie pożartować i pośmiać się. Mam nadzieję , że to nie ostatnie takie wydarzenie . Osobiście nie mogę się doczekać następnego !!! A aut do zrobienia nie zabraknie . Najważniejsze , żeby były chęci i tak wielka determinacja ludzi jak do tej pory ! Zapraszam od razu w przyszłym roku na kolejny Event Nawoskowanych 29 czerwca 2024 Dziękuję wszystkim którzy byli i zapraszam w przyszłym roku 5 6
Tomas-sg Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2023 Było w pytę A relacji z pierwszego spotkania IDA jak nie było tak nie ma 1
antek1987 Opublikowano 22 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2023 56 minut temu, Tomas-sg napisał(a): Było w pytę A relacji z pierwszego spotkania IDA jak nie było tak nie ma Zapraszam za rok, i z całą rodzinka planuje coś dla Dzieci
keza Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2023 Świetne spotkanie To nie to samo co robota samemu w garażu. Wspólna praca przy aucie nadaje nowy wymiar detailingowi. Ekipa detailingowych świrów w jednym miejscu to musi być super wydarzenie. Już data zaklepana w kalendarzu 1
zeea Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 Przewinęły mi się te fotki na FB. Wspaniała akcja! Niby to tylko robota przy starym aucie...ale wiemy, że to coś więcej i to w takim gronie zapaleńców woskowych Super, że stworzyłeś taki event i nie zamierzasz poprzestać na tym 1
Moderator Streat Opublikowano 23 Września 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 Jeden z najlepszych eventów 2023 widzimy sie za rok! 1 1
antek1987 Opublikowano 9 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca Siemanko W tym roku widzimy się 29 czerwca godzina 10.00 zaplanowane mamy do zrobienia wspólnie niebieska strzale od Jankesow(między czasie kawka, herbatka z procentami, piwko, whisky i inne napoje lekko gazowane). Dla najmłodszych zaplanowany jest dmuchaniec i na koniec grill. Składamy się po 70zl, także jeśli możecie zabierzcie coś ze soba... ulubione napoje, przekąski, sałatkę, coś na grilla i dobry humor mam nadzieję że pogoda dopisze i wszystko uda się zrealizować 4 1
antek1987 Opublikowano 29 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca Dziękuję wszystkim którym udało się dojechać i być na kolejnym spotkaniu Nawoskowanych Z tej okazji można było kupić limitowany wosk od Hydrophobiccoat.com Sahara Wax, parę sztuk zostało i będzie można go kupić w D jak Detailing 5 1 5
antek1987 Opublikowano 29 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca https://www.facebook.com/share/p/Z8pvims2v8gwrYU2/ Fotorelacja
keza Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca @antek1987 co tu dużo można powiedzieć..................... super spotkanie, zaje....ta atmosfera i ponowna możliwość przybicia . Impreza pełna energii, dobrej zabawy i śmiechu . Edit. ......................................... to jest zawsze okazja do nabycia limitowanego wosku 2 1
R3AVER Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca @antek1987 Wiadomo coś kiedy będzie dostępny smalczyk do kupienia?
antek1987 Opublikowano 13 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca @R3AVER chyba już się wyprzedal szybko poszło... a bardzo fajny wax.
R3AVER Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca @antek1987 Właśnie obserwowałem cały czas sklep i fb i ani widu ani słychu. Musiało wszystko pod stołem zejść
antek1987 Opublikowano 13 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca @R3AVER praktycznie wszystko poszło ns spotkaniu napisz do Djakdetailing moze coś zostalo...
Rekomendowane odpowiedzi