SzaKal Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Mam do was pytanie, jakieś 5 miesięcy temu polerowałem samochód mojej kobiety VW Lupo kolor czarny (niestety nie mam fotek) z efektu byłem bardzo zadowolony, po korekcie położyłem na lakier krzemień (sonax-a) i wszytko było bardzo fajnie jak by nie fakt zę ostatnio po umyciu samochodu pojawiły się hologramy (widoczne bardzo mocno w słońcu) dlaczego tak się stało skoro zaraz po korekcie hologramów nie było ???
malkolm Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 SzaKal, musiałeś w czasie mycia je zrobić, lub ten sonax maskuje coś w co wątpię
SzaKal Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Qrde tylko że auto zawsze myję w ten sam sposób 2 lub 3 razy w tygodniu, a hologramy myslałem że pochodzą od polerowania ...
malkolm Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a hologramy myslałem że pochodzą od polerowania ... nie zawsze, ja jak kiedyś próbowałem delikatnie z użyciem QD wyczyścić przykurzone auto to też narobiłem, dobrze że tylko na niewielkiej powierzchni
julian Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 SzaKal, proste, w końcu wymyłeś do końca wypełniacze z past polerskich. lakier nigdy nie był do końca wypolerowany i wolny od hologramów.
SJake Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Tak jak mówi Julian... Ja tak miałem ale ze śladami po krążkach ściernych. Wyłaziły pozostałości niedociągnieć po pojechaniu cleanerem... Niektore nawet po 5-6 tygodniach. Lekka korekta i wszystko
Rekomendowane odpowiedzi