zeea Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Hej, Czy ktoś tu z obecnych zna kosmetyki BIODEGRADOWALNE do mycia samochodu z zewnątrz? Pre wash? , szampon? , deiron czy tar&glue przypuszczam, że w tej kategori akurat się nie znajdą, no ale warto zapytać. Dajcie info jeśli coś znacie
Moderator Streat Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @zeea z tego co pamietam to lahega ma takie produkty Wiec jak chcesz takiego typu to uderzałbym w tego producenta 1
przemas.p Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Bilt Hamber Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1
Putkowski07 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Cleantle też ma biodegradowalne 1
zonk Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja W dniu 19.04.2023 o 06:11, Putkowski07 napisał(a): Cleantle też ma biodegradowalne @Cleantle jakie to środki ? Najbardziej interesuja mnie do mycia zewnatrz auta bo za mycie w srodku mandatu nie dadza Bo mam taki podpunkt odnośnie mycia auta na własnej posesji: 7) mycie pojazdów samochodowych poza myjniami może odbywać się wyłącznie na własnej posesji lub za zgodą właściciela posesji przy użyciu środków ulegających biodegradacji
Putkowski07 Opublikowano Wtorek o 18:27 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:27 12 godzin temu, zonk napisał(a): @Cleantle jakie to środki ? Najbardziej interesuja mnie do mycia zewnatrz auta bo za mycie w srodku mandatu nie dadza Bo mam taki podpunkt odnośnie mycia auta na własnej posesji: 7) mycie pojazdów samochodowych poza myjniami może odbywać się wyłącznie na własnej posesji lub za zgodą właściciela posesji przy użyciu środków ulegających biodegradacji Prawie każdy. Czy szampon cz my pianą. To że na własnej posesji możesz myć tonjedno ale nie może ściskać w glebę tylko iść do kanalizacji
Dystrybutor Cleantle Opublikowano Wtorek o 19:43 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:43 @zonk wszystkie produkty mamy łatwo biodegradowalne oprócz powloki inspire i admire. 1
zonk Opublikowano Środa o 04:26 Zgłoś Opublikowano Środa o 04:26 9 godzin temu, Putkowski07 napisał(a): Prawie każdy. Czy szampon cz my pianą. To że na własnej posesji możesz myć tonjedno ale nie może ściskać w glebę tylko iść do kanalizacji Tego nie mam właśnie w całym regulaminie czy uchwale którą przeczytałem. Wiem, że kazda gmina ma swoje uchwały i może u mnie nikt tego nie dopisał ( zapomniał ) .
DZIADZIA Opublikowano Środa o 05:15 Zgłoś Opublikowano Środa o 05:15 Lahega, strovels, bepro, cleantle,
Putkowski07 Opublikowano Środa o 16:30 Zgłoś Opublikowano Środa o 16:30 @zonk sprawdź wymogi środowiskowe
Rekomendowane odpowiedzi