Jump to content

Zestaw do nowego studia Detailingu

Recommended Posts

Nie znalazłem ipy, za mało padów i mikrofibr, nie wiem po co tyle krążków kovaxa. Dodatkowo przydła by się kompresor i padwasher

42 minuty temu, pablo15005 napisał(a):

Zaczynasz dopiero czy działes już? Sporo bym tu pozmieniał po kilku latach doświadczeń 😳

Działałem Hobbistycznie na własne potrzeby . Proszę o twoją opinie co byś zmienił bardzo mi to pomoże 🙂

1 godzinę temu, AndrewZS napisał(a):

Nie znalazłem ipy, za mało padów i mikrofibr, nie wiem po co tyle krążków kovaxa. Dodatkowo przydła by się kompresor i padwasher

Kompresor mam 200L padwasher wykonam sobie sam 🙂

Weź sobie hdq21 z evoxy różnica ogromna z HDD... Głośniejsza ale robi robotę. I zastanów się na pxe małym. Ja u siebie bym wyelimonowal roller 9/rupes 12/a1000... Jedna maszyna a robotę robi za kilka...

Odkurzacz Profi, parownica ariette już parę groszy zostaje

14 minut temu, pablo15005 napisał(a):

Weź sobie hdq21 z evoxy różnica ogromna z HDD... Głośniejsza ale robi robotę. I zastanów się na pxe małym. Ja u siebie bym wyelimonowal roller 9/rupes 12/a1000... Jedna maszyna a robotę robi za kilka...

Odkurzacz Profi, parownica ariette już parę groszy zostaje

Też myślałem o zmianie z HDD na HDQ ale potrzebowałem właśnie pomocy takich osób jak ty które mają większe zaplecze niż ja. 

Powiedz mi Chemia według ciebie jest okej ? 

Największą uwagę bym przywiazal do sprzętu, kupić mądrze a nie nakupić żeby leżakowało. Teraz coś kupić to trzeba wyłożyć spore siano 🙄

Kompresor, tornador, czołówka bez tego ani rusz jak dla mnie...

• Moderator

wyglada jak wyliczenie z dotacji UP. Tutaj jest sporo rzeczy niepotrzebnych, 150 króżkó w zyciu nie zużyjesz, wiec bez sensu taki zakup, lepiej zainwestować w lepszy sprzęt typu maszyny polerskie HDD nie sa złe ale HDQ czy zentool jest duzo lepszy dop tego flex pxe, 5L SQ QD Ceramic to tez troche przerost i są duzo fajniejsze qd'ki 😉