Diabeł97 Posted March 30 Report Share Posted March 30 Chciałbym zapytać o ocenę wyboru produktów do mojego nowego studia Co byście zmienili ? dodali ? może o czymś zapominałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrewZS Posted March 30 Report Share Posted March 30 Nie znalazłem ipy, za mało padów i mikrofibr, nie wiem po co tyle krążków kovaxa. Dodatkowo przydła by się kompresor i padwasher Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo15005 Posted March 30 Report Share Posted March 30 Zaczynasz dopiero czy działes już? Sporo bym tu pozmieniał po kilku latach doświadczeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabeł97 Posted March 30 Author Report Share Posted March 30 42 minuty temu, pablo15005 napisał(a): Zaczynasz dopiero czy działes już? Sporo bym tu pozmieniał po kilku latach doświadczeń Działałem Hobbistycznie na własne potrzeby . Proszę o twoją opinie co byś zmienił bardzo mi to pomoże 1 godzinę temu, AndrewZS napisał(a): Nie znalazłem ipy, za mało padów i mikrofibr, nie wiem po co tyle krążków kovaxa. Dodatkowo przydła by się kompresor i padwasher Kompresor mam 200L padwasher wykonam sobie sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo15005 Posted March 30 Report Share Posted March 30 Weź sobie hdq21 z evoxy różnica ogromna z HDD... Głośniejsza ale robi robotę. I zastanów się na pxe małym. Ja u siebie bym wyelimonowal roller 9/rupes 12/a1000... Jedna maszyna a robotę robi za kilka... Odkurzacz Profi, parownica ariette już parę groszy zostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabeł97 Posted March 30 Author Report Share Posted March 30 14 minut temu, pablo15005 napisał(a): Weź sobie hdq21 z evoxy różnica ogromna z HDD... Głośniejsza ale robi robotę. I zastanów się na pxe małym. Ja u siebie bym wyelimonowal roller 9/rupes 12/a1000... Jedna maszyna a robotę robi za kilka... Odkurzacz Profi, parownica ariette już parę groszy zostaje Też myślałem o zmianie z HDD na HDQ ale potrzebowałem właśnie pomocy takich osób jak ty które mają większe zaplecze niż ja. Powiedz mi Chemia według ciebie jest okej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo15005 Posted March 30 Report Share Posted March 30 Największą uwagę bym przywiazal do sprzętu, kupić mądrze a nie nakupić żeby leżakowało. Teraz coś kupić to trzeba wyłożyć spore siano Kompresor, tornador, czołówka bez tego ani rusz jak dla mnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Streat Posted March 31 Moderator Report Share Posted March 31 wyglada jak wyliczenie z dotacji UP. Tutaj jest sporo rzeczy niepotrzebnych, 150 króżkó w zyciu nie zużyjesz, wiec bez sensu taki zakup, lepiej zainwestować w lepszy sprzęt typu maszyny polerskie HDD nie sa złe ale HDQ czy zentool jest duzo lepszy dop tego flex pxe, 5L SQ QD Ceramic to tez troche przerost i są duzo fajniejsze qd'ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts