luk45z Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Robiłem ostatnio prewash na mega zabrudzonym aucie i felgach po zimie, Industrial 1:10 i super sobie poradził bezdotykowo. Trochę długo piana się wypłukuje, no ale ten produkt nie powstał jako dedykowany TFR przecież. Kurczę, wychodzi na to, że produkt miał być do tłuszczy i smarów, a tu wyszło zupełnie przypadkiem bardzo dużo fajnych i zupełnie innych zastosowań po drodze Plamy z rozlanego oleju w bagażniku też spoko nim prać. 4
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 5 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Marca @AndrewZS a jednak na rynku sa dostepne produkty dedykowane do padów Taka informacja jest w naszych materiałach i tutorialu do produktu a także rolce na tik toku
AndrewZS Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Pytanie jak się sprzedają? Te, które znam są drogie. Ktoś, kto pracuje zarobkowo i dużo używa szuka raczej tańszych rozwiązań (stosunek cena/jakość) Jaki sens kupować 750 ml Pad Cleanera za 130 zł (cena Zvizzera na Motogo) jak za te pieniądze kupujemy 5 l ID z którego mamy 75 l płynu do czyszczenia? Wg mnie świadomy użytkownik tego nie kupi, a nieświadomi nie zapewnią odpowiedniego poziomu sprzedaży Ktoś, kto sięga po produkt patrzy na etykietę a nie na tiktokowe rolki
zeea Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Pytanie jak długo musi ID "popracować" na padzie ,żeby go tak doczyscil. Dziś podczas polerowania próbowałem ID oraz APC w tym samym stężeniu i APC dało lepszy efekt
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 5 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Marca @zeea robiłeś test z pomocą pad washera? Tylko do Apc używasz wody, a tutaj tylko spryskujesz I odwirowujesz. Wystarczy chwila tak defacto
pablo15005 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @Cleantle używałem ID do czyszczenia z pad washerem, nie było zastrzeżeń. Kupiłem właśnie ten dedykowany płyn z Waszego porównania, no i kolejne rozlanie będzie po Waszej stronie, ekonomia góra a często czyszczę pada… mówisz że ID nie trzeba już wypłukiwać?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 6 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Marca @pablo15005 przy padach nie trzeba, wystarczy odwirowac. 1
pablo15005 Opublikowano Piątek o 11:49 Zgłoś Opublikowano Piątek o 11:49 Wymywa wypełniacze i silikony, czyli od biedy można po polerowaniu wymyć ID, w jakim stężeniu jak już pozostałości pasty? A w następnym kroku odtłuszczenie prepem? Czy zbędna kombinacja…?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano Piątek o 14:20 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:20 @pablo15005 final prepem zrobisz to wygodniej jesli chodzi o wymywanie na lakierze. ID po pierwsze pieni się, po drugie potem musisz go z lakieru zmyć woda.
Rekomendowane odpowiedzi