Mic1 Posted March 8 Report Share Posted March 8 Witam tak jak w temacie chce kupić kwaśną pianę używać głownie w pianownicy PA ewentualnie czasami do mycia ręcznego jako szampon , wiedziałem test Tsunami na YouTube daje radę w PA. Ale żadnego konkretnego testu Adbl Acid nie zalazlem. Czy ktoś testował obie piany ? I mógłby doradzić którą wybrać? Na korzyść ADBL CENA można kupić cos koło 80 zł Tsunami 130zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemas.p Posted March 8 Report Share Posted March 8 Mam ADBL Acid Cherry ale używam tylko do mycia na dwa wiadra . 50 ml na 10 L i jest całkiem fajnie . Nie jestem pewien czy jako prewash zrobi robotę . Rozcieńczenie do PA to 1:5. . I tu Tsunami ma przewagę Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mic1 Posted March 9 Author Report Share Posted March 9 Dzięki za odp. chyba zamówię 1L każdej i wypróbuje Ale w sumie wolałbym od razu 5l. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś info na temat tych pian proszę wpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADZIA Posted March 9 Report Share Posted March 9 Tsunami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mic1 Posted March 9 Author Report Share Posted March 9 Dzięki za Odp, Widziałem twój test Panie Dziadzia na YouTube właśnie tej piany Tsunami, dlatego mnie lekko zachwyciła. Ale jak tak piszesz to nie mam innego wyboru, więc Tsunami zamawiam Jescze jakbyś mógłbyś potwierdzić jakie stężanie do Pa do bieżącego mycia i do brudasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADZIA Posted March 9 Report Share Posted March 9 1:10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts