Fisz Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2023 1 minutę temu, imola33 napisał(a): @Fisz na elementy z połyskiem to najlepiej jeszcze qd zaaplikować Miałem mixa Ech2o + Reload, ale całkiem niedawno mi się skończył (choć i tak aplikowałem go może raz na miesiąc/dwa jeśli chodzi o auto). Fajnie dawało radę, jestem ciekaw jak wypadnie reload 2.0.
Śmigol Opublikowano 9 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 Ja od prawie roku używam do szyb no rinse + opti seal i jestem mega zadowolony przede wszystkim z prostoty i szybkości mycia ale też z efektu połysku. Nie zauważyłem smug czy jakiegoś niedomywania
Fitte Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 @Śmigol używasz no rinse z butelki czy fibre moczysz z wiadra?Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
Śmigol Opublikowano 14 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 W dniu 9.09.2023 o 12:11, Fitte napisał(a): @Śmigol używasz no rinse z butelki czy fibre moczysz z wiadra? Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Myjąc szyby moczę fibrę w roztworze no rinse, nie możesz stosować bezpośrednio z butelki bo no rinse się rozcieńcza z wodą. Do mycia szyb i wnętrza rozrabiam standardowo 1 nakrętkę no rinse na 4 litry wody
Fitte Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2023 @Śmigol miałem na myśli czy masz rozcieńczony roztwor w butelce metodę z mokrą fibra już używałem ale ciekawi mnie jak by to wyszło z suchą fibra i butelkaWysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2023 @Fitte dokładnie tak samo. Ja mam rinselessa w butelce z atomizerem i używam do wszystkiego we wnętrzu 1
Rekomendowane odpowiedzi