JakubBe Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2022 Czołem ekipa ! Stoje przed wyborem pierwszej rękawicy do felg, i tak do wyboru mam: - Work Stuff HURRICANE - FX Protect Shaggy - Prostaff Wheel Washing Glove - ewentualnie jakiś chińczyk, miesiąc czekania mi nie przeszkadza - rękawica raczej na przyszły letni sezon, Chciałbym się załąpać jeszcze na promocje na BF Co polecacie z własnego doświadczenia? Może ktoś z Was miał chociaż 2 z nich i ma porównanie? Wiem że @DZIADZIA na pewno ma, ale nie zdradzi co wybrać przed upublicznieniem filmiku
blazej Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2022 Ja mam hurricane i jest ok. Nie mam porównania do innych.
janekbossko Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2022 Hurricane mam i ja. Spada z dłoni a ta pentelka jakoś mocno nie pomaga w trzymaniu na dłoni…
DZIADZIA Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2022 2 godziny temu, JakubBe napisał(a): Wiem że @DZIADZIA na pewno ma, ale nie zdradzi co wybrać przed upublicznieniem filmiku No mam nawet dwa chińczyki, niby takie same, a jednak inne. Od tego samego sprzedawcy i niestety poprawił chłonność, ale przez to jest mniej praktyczna
JakubBe Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2022 Dzięki Panowie, mimo wszystko póki co zdecydowałem się na FX'a, zobaczymy jak się sprawdzi
Putkowski07 Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2022 Ja Korzystam z fx shaggy ta mała i do felg jest fajna. Nawet daje radę wcisnąć między zacisk a felgę
Rekomendowane odpowiedzi