menior Opublikowano wczoraj o 09:38 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:38 @Cleantle a co powiesz o glince? Sa tacy co tak raz na rok uważają iż należy i glinką powłokę oblecieć,co o tym myślicie?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano wczoraj o 10:42 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:42 @menior głupota jak regularnie dbasz to oczyszczasz auto na bieżąco chemicznie. Glinka to jest do aut które dawno nie były czyszczone i dużo rzeczy się wgryzlo w lakier np stały pod drzewem rok. Po za tym glinka rysujesz lakier. @AndrewZS jakiś tam jest ale serio bez boostera różnica nie będzie dramatyczna, myślę że 99% osób nie zauwazy różnicy w zachowywaniu się powloki długoterminowo 2 1
therioon Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @Cleantle czyli jednak jakiś sens w tym jestJa sobie położyłem warstwę boostera po 14 dniach od aplikacji admire I ostatnio po zimie:) przy porządnym myciu walnąłem kolejną bo lubię ślisko powierzchnię
zeea Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Admire nie potrzebuje wspomagaczy jak wszystko było zrobione zgodnie ze sztuką, przynajmniej tyle wynika z moim obserwacji 1
Rekomendowane odpowiedzi