zeea Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 A sama czystą wodą warto? Kiedyś tak chyba mówiono, że do tygodnia jak złapie mocny bród to można czysta woda oblecieć? Zaszkodzi?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 30 Grudnia 2024 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 @zeea i jak wytrzesz auto które jest dalej brudne?
zeea Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 @Cleantle tak jest napisane w instrukcji dlatego pytam tutaj u źródła
therioon Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 @Cleantle tak jest napisane w instrukcji dlatego pytam tutaj u źródła Jak przyłożysz ręcznik do spłukanego auta to nie porysujesz ale rób to ostrożnie, ale najpierw dobrze spłukuj
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 30 Grudnia 2024 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 @zeea napisane jest w przypadku ptasiej kupy warto to zrobić czy owadów po trasie. Lepiej nie być nadgorliwym z myciem przez pierwszy tydzień
therioon Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2024 @zeea napisane jest w przypadku ptasiej kupy warto to zrobić czy owadów po trasie. Lepiej nie być nadgorliwym z myciem przez pierwszy tydzień Ja ponad tydzień nie myłem
luk45z Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2024 @Cleantle jeszcze podpytam czy są jakieś zalecenia jeśli chodzi o kładzenie na świeżo lakierowanych elementach? Trzeba odczekać? Jeśli tak to ile?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2024 @luk45z tak nalezy doczekać. Najlepiej około miesiąca na wszelki wypadek.
Detailing ze sztuką Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Witam serdecznie czy można położyć na felgi aluminiowe powłokę ceramiczną aeografem zamiast ręcznie tylko trochę inaczej po prostu położyć pistoletem ?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 12 Stycznia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @Detailing ze sztuką spróbuj pewnie się uda. Osobiście nie próbowaliśmy.
Detailing ze sztuką Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @Cleantle Hej właśnie mnie korci ale boję się efektów ubocznych jakie mogą po aplikacji na felgi...
Moderator Domel Opublikowano 12 Stycznia Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 18 minut temu, Detailing ze sztuką napisał(a): @Cleantle Hej właśnie mnie korci ale boję się efektów ubocznych jakie mogą po aplikacji na felgi... Jakie to efekty, rozwiń proszę. Polecam kompresor modelarski z aerografem Tylko trzeba uważać na dyszę co by 50ml powłoki nie uleciało w jedną sekundę....
Moderator Domel Opublikowano 23 Stycznia Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia @Cleantle czy mozna Admire nakładac na elementy matowe ?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 23 Stycznia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia @Domel można ale jak przy każdej powloce zmieni się lekko odcień tego matu. 1
matthew.se Opublikowano Poniedziałek o 09:12 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 09:12 @Cleantle położyłem w sobotę booster na powłokę admire. Najpierw kwaśny szampon, deiron, neutralny. Na masce mam mazy po boosterze. Co zrobiłem źle i jak to poprawić? Zostaje tylko usunięcie całej powłoki?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano Poniedziałek o 14:00 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:00 A miałeś mazy przed boosterem?
matthew.se Opublikowano Poniedziałek o 16:37 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:37 2 godziny temu, Cleantle napisał(a): A miałeś mazy przed boosterem? Nie. Po nałożeniu boostera pojawiły się. Poza tym dziś padał deszcz i są widoczne plamy po kroplach. Wcześniej bez boostera tego nie miałem
Dystrybutor Cleantle Opublikowano Poniedziałek o 16:48 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:48 Użyłeś Cleantle Ceramic Booster? Może nie dotarłeś produktu? Nie da się usunąć tych mazow?
matthew.se Opublikowano Poniedziałek o 20:23 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:23 Tak, jego użyłem. Dotarłem. na zdjęciu troche widać te mazy i wspomniane plamy po kropach deszczu
Dystrybutor Cleantle Opublikowano Poniedziałek o 21:36 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 21:36 A powłoka ile już lezy miesięcy? Tylko na tym elemencie to jest?
matthew.se Opublikowano wczoraj o 20:44 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 20:44 6 miesiecy powłoka, ok 14k km. Krople na całym aucie. Mazy na masce, chyba tam najlepiej trzyma się admire
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 17 godzin temu Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Spróbuj sciagnac te waterspoty jakimś waterspot removerem najpierw.
matthew.se Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Ciężko nazwać te plany waterspotami chyba że w dosłownym tłumaczeniu. Jeden deszczu po nałożeniu więc nie są to osady wapienne
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 9 godzin temu Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @matthew.se Spróbuj sciagnac te waterspoty jakimś waterspot removerem najpierw. ciezko mi doradzic Ci cos na odleglosc bo nie wiem dokładnie co to jest. Oglądałem teraz jedno z firmowych aut na którym jest admire i że 2 tyg było myte + wrzucony booster, przed chwilą padał deszcz i nic nie wyszło na wierzch.
therioon Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu Dzisiaj nałożyłemBoostera i nie ma takich zacieków Coś było nasyfione na lakierze 2
Rekomendowane odpowiedzi