Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

czy ktoś wie coś więcej o tym haśle reklamowym oraz samym produkcie jakim jest Zirconite ?? Coraz więcej firm ogłasze swoją usługę z użyciem tego wynalzku i ma on niby dawać 6-cio letnią gwarancję na ochronę lakieru... Brzmi bardzo podejrzliwie jednak nawet ponad roczna ochrona to już chyba sukces... Miał ktoś z nim większą srtyczność ?? Ponoć zabieg ten kosztuje około 1 tys zł....

• Dystrybutor
Posted

1k zł to jeszcze cena normalna za tego typu usługi (bo domyślam się, że polerowanie wchodzi w rachubę). Pytanie jakie są haczyki i gdzie. Bo hasła można rzucać różne.

Posted
Pytanie jakie są haczyki i gdzie.

Przeczytaj dokładnie warunki gwarancji ;)

1k zł to jeszcze cena normalna za tego typu usługi

To może zaryzykuj i zażycz sobie taką usługę :-]

1000 PLN/72 m-ce = 13.8 PLN/m-c

Wychodzi straszna taniocha w porównaniu do regularnej pielęgnacji auta

nawet środkami budżetowymi. Oczywiście mocno upraszczam, ale jakiś pogląd jest 8-)

• Dystrybutor
Posted

To może zaryzykuj i zażycz sobie taką usługę :-]

To jakby szewc oddawał koledze po fachu swoje buty do naprawy :P

Domyślam się, że haczyki są w regulaminie (ale go nie widziałem).

Posted

ta, 6 lat gwarancji. ;) ten środek to nie jest jeszcze największa kupa na rynku, w określonych wypadkach nawet może być, ale trwałość 6 lat jest nierealna bez regularnego uzupełniania powłoki. trwałość roku jest już mało prawdopodobna, chyba nawet pół-roku to obietnice na wyrost...

• 2 years later...
Posted

Przepraszam, że odgrzewam starego kotleta, ale w czeluściach swojego regału mam tą powłoke. Data ważności jest w porządku, wszystko oryginalnie zapakowane. Chciałbym założyć coś na zimę, myślałem o DG 111. Jako, że nie mam teraz zamiaru robić korekty lakieru przed zimą( dopiero na wiosnę ) kieruje do Was pytanie, czy nie lepiej od wspomnianych jedynek położyć właśnie Zirconite? Magiczny teflon i super hiper żywice akrylowe przetrzymają 3 miesiące podczas zimy?

Prosiłbym o porade. :idea: