Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z Was używał Turtle Wax Ice Paste? Ice w płynie nie ma pochlebnej opinii, ale pasta. Brzmi nieźle i cena luzik 19.99Ł Halfords UK.

Dzięki za opinie.

Posted
Czy ktoś z Was używał Turtle Wax Ice Paste? Ice w płynie nie ma pochlebnej opinii, ale pasta. Brzmi nieźle i cena luzik 19.99Ł Halfords UK.

Dzięki za opinie.

Ja produkty mające "Turtle Wax ICE" w nazwie omijam szerokim łukiem. Zrobiłem kilka podejść ale - moim zdaniem - ta seria to pomyłka.

A za 20 funciaków to spokojnie kupisz sobie porządny wosk. :)

Posted

Z serii ICE używałem wosku w płynie i detailera. Jak dla mnie - kasa wyrzucona w błoto. Jeśli pasta bazuje na tej samej technologii (a, że w nazwie ma ICE to pewnie tak jest) to nie spodziewałbym się rewelacji.

Posted

Ktoś już na forum używał i była o tym mowa.

Mój znajomy także ,zresztą byłem przy aplikacji - powiem tylko że ten produkt to straszna porażka.

O ile niektóre produkty żółwia są do przełknięcia (przez początkujących), o tyle ten jest po prostu beznadziejny i jeszcze ta cena :wallbash:

Posted

To ja się skuszę na ICE paste... Zwlasza że będzie za free (kup 3 zapłać za 2), jako dodatek do ulubionego Megs Gold Class. Jak podziałam, coś napiszę.

Posted
(kup 2 zapłać za 3)

... chyba kup 3 zapłać za 2, bo w przeciwnym razie byłyby to Twoje najmniej rozsądne zakupy :)

Posted
(kup 2 zapłać za 3)

... chyba kup 3 zapłać za 2, bo w przeciwnym razie byłyby to Twoje najmniej rozsądne zakupy :)

Dzięki. Poprawione