wojciechch Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Czy ktoś z Was używał Turtle Wax Ice Paste? Ice w płynie nie ma pochlebnej opinii, ale pasta. Brzmi nieźle i cena luzik 19.99Ł Halfords UK. Dzięki za opinie.
R0N1N Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Czy ktoś z Was używał Turtle Wax Ice Paste? Ice w płynie nie ma pochlebnej opinii, ale pasta. Brzmi nieźle i cena luzik 19.99Ł Halfords UK. Dzięki za opinie. Ja produkty mające "Turtle Wax ICE" w nazwie omijam szerokim łukiem. Zrobiłem kilka podejść ale - moim zdaniem - ta seria to pomyłka. A za 20 funciaków to spokojnie kupisz sobie porządny wosk.
wojciechch Posted July 16, 2010 Author Report Posted July 16, 2010 A konkretnie używałeś tej pasty? Tak z ciekawości pytam, bo w Halfords tylko AG Megs i TurtleWax praktycznie.
R0N1N Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Z serii ICE używałem wosku w płynie i detailera. Jak dla mnie - kasa wyrzucona w błoto. Jeśli pasta bazuje na tej samej technologii (a, że w nazwie ma ICE to pewnie tak jest) to nie spodziewałbym się rewelacji.
maestro00 Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Ktoś już na forum używał i była o tym mowa. Mój znajomy także ,zresztą byłem przy aplikacji - powiem tylko że ten produkt to straszna porażka. O ile niektóre produkty żółwia są do przełknięcia (przez początkujących), o tyle ten jest po prostu beznadziejny i jeszcze ta cena
wojciechch Posted July 17, 2010 Author Report Posted July 17, 2010 To ja się skuszę na ICE paste... Zwlasza że będzie za free (kup 3 zapłać za 2), jako dodatek do ulubionego Megs Gold Class. Jak podziałam, coś napiszę.
norco Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 (kup 2 zapłać za 3) ... chyba kup 3 zapłać za 2, bo w przeciwnym razie byłyby to Twoje najmniej rozsądne zakupy
wojciechch Posted July 17, 2010 Author Report Posted July 17, 2010 (kup 2 zapłać za 3) ... chyba kup 3 zapłać za 2, bo w przeciwnym razie byłyby to Twoje najmniej rozsądne zakupy Dzięki. Poprawione
Recommended Posts