Mr.Wolf Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października Mam już swój koło roku i nic nie cieknie.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 12 Października Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Października @maciek-drummer butelka z pierwszej serii (pet) od 2 lat lejemy do hdpe. Gdzie dorwałeś tak stary towar?
maciek-drummer Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października Kupiłem w Pielęgnacji Aut we Wrocławiu, ale nie pamiętam dokładnie kiedy. @Cleantle a czy teraz do wszystkich produktów dołączacie HDPE?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 13 Października Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Października @maciek-drummer tak wszystkie oprócz 200ml ceramic boostera.
przemas.p Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października @maciek-drummer tak wszystkie oprócz 200ml ceramic boostera.W zeszłym tygodniu zakupiłem Glossify 1L w butelce PET , chyba trochę jeszcze krąży starych butelek.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 13 Października Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Października @przemas.p 1l to inna sprawa, tutaj rozmawiamy o 500ml i o tym stricte produkcie
przemas.p Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października @Cleantle @Cleantle a czy teraz do wszystkich produktów dołączacie HDPE?Wiem że ten wątek odnosi się do jednego produktu ale padło pytanie i odpowiedź odnośnie wszystkich produktów. Czy ja coś źle zrozumiałem? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 14 Października Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Października @przemas.p sorry zamotałem się. Sytuacja wygląda tak: wszystko czyszczace od dawna (mniej więcej od 2 lat) w hdpe. Niektóre produkty były jeszcze wlewane do pet np. Glossify ale finalnie wszystko od jakiegoś czasu jest w hdpe. 2
Rekomendowane odpowiedzi