Jack Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Chciałbym spróbować nałożyć UC maszynowo. Niestety nie posiadam DA Meguiar's. Na jakim padzie to najlepiej robić jeśli chodzi np. o sprzęt Kestrel?
R0N1N Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja używałem UC m.in. z pomarańczowym padem MonsterShine - bardzo ładnie się ta kombinacja sprawdziła.
Jack Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 A jakieś wskazówki do osiągnięcia najlepszego rezultatu? Jaka prędkość, docisk?
malkolm Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 prędkość zależy na jakiej maszynie docisk średni
aro_77 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Co to znaczy nalozyc UC? Chcesz zrobic korekte lakieru za pomoca UC? Jesli tak to rozprowadzasz na 3ce, a pracujesz do znikniecia produktu na 5-6.
Marco Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Podszybie wyglądało jak niegdyś plastikowe zderzaki w Maluchu po paru latach, całe siwe. le dzięki za poradę, co do tego środka.Myślę ze nie da sie takiego wypłowiałego tworzywa przywrócić do stanu jak nowe tylko środkami do konserwacji. Najlepszym rozwiązaniem byłoby go zdemontować i albo pomalować lakierem- czarnym matem ,bądź delikatnie potraktować strumieniem ciepłego powietrza z opalarki.
kuchar Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 używał ktoś cleanera Megsa Clear Coat Safe Rubbing Compound ?
red Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja wczoraj i dzisiaj Jak dla mnie jest: Super bo: - kilka przetarć i lakier skrzypi jak nigdy przedtem (a sądząc po lekturze forum to bardzo pożądane zjawisko), - bardzo łatwo go wypracować, - zero wysiłku w porównaniu z innymi cleanerami, - bardzo wydajny, - usuwa lekkie rysy. Kiepski, bo: - bardzo szybko wysycha i ciężko go spolerować mikrofibrą - także trzeba rozsądną ilość nakładać, - nie usuwa rys tak jak na fimikach na YouTube Po tym używam jeszcze Polishing Compound - ale nie widzę już dużej różnicy.
kuchar Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 dzięki. myśle więc, ze za taką cene warto to kupić.
Rekomendowane odpowiedzi