Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam mam problem otóż w audi a6c6 na kokpicie od strony pasażera zaczęły wychodzić dziwne plamy, przebarwienia nie wiem jak mam to nazwać. Najprawdopodobniej w przeszłości kokpit czyszczono plakiem, i teraz moje pytanie czy da się to jakoś uratować by przywrócić jednolity matowy efekt a nie jakieś plamy, czytalem ze moze jakis apc i po tym dressing ale za bardzo nie znam się na detalingu, jest ktoś w stanie pomóc? Przesyłam zdjęcie troche kolor przyciemniłem żeby było to w miarę widoczne i wiadomo o co chodziło. POZDRAWIAM 

20211230_140907.jpg

Posted

@C6Damian Dokładnie,  musisz użyć APC w odpowiednim stężeniu.  Ze swojej strony polecam Ideal Vask czarny o zapachu zielonej cherbaty, ewentualnie ADBL.  Ogólnie wszystkie APC spełniają swoją funkcję w jakimś stopniu,  więc coś sobie ogarniesz. 

Następnie dressing to już kto co lubi. 

Posted

@C6Damian pamietaj , ze APC we wnetrzu trzeba wyplukac, bo moze zrobic"niespodzianke", moim zdaniem lepiej uzyc dobrego Interior Cleanera,