JM63 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 No ale skoro 'barwi', to chyba nie jest najlepsze wyjście do metalików?
SJake Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 JM63, Bawiąc się razem z Grubym i jego Focusem, pamiętam, że cleaner ładnie barwił paluszki (do domycia) Jakiś negatywów nie zaobserwowano. Podobnie z samym woskiem. O ile jestem świadomy, o tyle mam metalika i nie ma problemów. PS. Za to Dzinkins był zauroczony LA MISSem White Galaxy na swojej trójce (dostrzegł różnice zmiany barwy), a z białej ponoć wyszła Persilowa biel, a'la transit. Tak, więc...
szymon_k Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 SJake - rozumiem. Jak moge zamówić taki produkt pod kolor w wersji max filler? Jak to się zwie? no i halo halo proszę o radę co wybrać: Gtechniq (EXO lub C1,5), Wolf's (np Hard body) czy Opti Coat 2.0
SJake Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 szymon_k, wystarczy do nas napisać jakiej politury, cleanera potrzebujesz. Określić siłę czyszczącą, wypełniającą, grubość ziarna ścierajacego. Zazwyczaj w ciągu 14 dni od zamówienia "magiczną miksturę" masz u siebie w domu. (porą zimową wydłuża się czas realizacji) Jako, że jesteśmy w dziale wyższa półka, brałbym EXO - za łatwość aplikacji.
Carire Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Panowie co lepszego na felgi Autobahn'a czy Shielda zaaplikowac?
dzinkins Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Panowie co lepszego na felgi Autobahn'a czy Shielda zaaplikowac? Tylko Autobahn
escimo Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Panowie co lepszego na felgi Autobahn'a czy Shielda zaaplikowac? Jeszcze jest tajemniczy PA Radius
Carire Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Aha, widze że opinie są podzielone postawie na autobahna
Administrator Evo Opublikowano 12 Września 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Jak z całą resztą kosmetyków samochodowych
dzinkins Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Jeszcze jest tajemniczy PA Radius Mam na dwóch felgach SV a na dwóch PA i nie powiem daje radę ale do Autobahna mu trochę brakuje
szymon_k Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Autobahn i Shield ten sam poziom a subiektywizm może zależeć nawet od tego jak bardzo pylące klocki się ma itd
dzinkins Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Autobahn i Shield ten sam poziom a subiektywizm może zależeć nawet od tego jak bardzo pylące klocki się ma itd Aha
szymon_k Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Autobahn i Shield ten sam poziom a subiektywizm może zależeć nawet od tego jak bardzo pylące klocki się ma itd Aha ano
SJake Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 PA daję fajną śliskość jeśli chodzi o "stare 360" i relatywnie ułatwia domywanie. Nie wiem jak z Radiusem, bo nie korzystałem, a mam tak, że jak nie doświadcze to się nie lubię wypowiadać na podstawie opinii osób trzecich. Wierzę, że jest lepiej niż dobrze. Gdybym miał wybierać Autobahn czy PA360... Wziąłbym Autobahna. Za ten jego zapach i w sumie brak minusów, bo i cena znośna.
Carire Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Za waszą radę poszły 2 warstwy a jaki qd się nada do niego? Nano Express?
daniels Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Autobahn i Shield ten sam poziom a subiektywizm może zależeć nawet od tego jak bardzo pylące klocki się ma itd a ty na jakiej podstawie tak twierdzisz?
szymon_k Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 ale co twierdzę? że Autobahn i Shield na tym samym poziomie czy, że od typu klocków zależy ich pylenie i tym samym szybkość brudzenia felg opiłkami?
daniels Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 że Autobahn i Shield na tym samym poziomie o to pytam bo miałem i jeden i drugi i takim samym produktem to bym je nie nazwał i nie określił..
red Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ok, minęło 1.5 tygodnia, wrzucam szybki update. Przebieg niewiele wzrósł, bo tylko 200km (łącznie od początku testu 1800), auto jeździło ostatnio tylko po mieście i przykryte było grubą warstwą kurzu. Jest to 5 płukanie, tym razem powrót VP Snow Foam. Jak widać różnice pozostają cały czas na podobnym poziomie. Czekam aż się jakaś większa różnica ukaże
red Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 No dokładnie, nic się nie dzieje Teraz auto będzie trochę stało, bo wyjeżdżam, ale w przyszłym tygodniu planuję ubrudzić i umyć PA Aqua Angel.
dominiq Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Panowie, jak będzie zachowywał się Carbon położony na Achilles Prep? Warto się bawić czy lepiej nie dziadować i od razu dokupić HDC? Mam Achillesa, dlatego pytam.
Rekomendowane odpowiedzi