malkolm Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 no pachnie inaczej niż SkyFly a mogę wiedzieć jak pachnie?? na róże na pewno się nie dam namówić, nienawidzę tego zapachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 SJake, używałeś może SV NE? Niestety nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 SJake, powaga że tylko jest 20 duzych puch na ten rok Hisarii? Efekt mnie powala a z małym słoiczkiem jak sie sprawa ma? Moze dasz update swojego Audi z nia wlaśnie:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineK Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Griffe a tak zapytam z ciekawości, co kładłeś jako LSP na tym żółtym leonie z kadrów husarii ? Jakieś doświadczenia co do tego konkretnego lakieru seatowskiego, czyli co najciekawiej na nim wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 cineK na Seacie zaden woreczk nie goscil, byly tylko rozne syntetyki megsa i podobnych polek, ale zdecydowanie najlepiej wypadl Dodo Juice Banana Armour lakier wydawal sie miec znacznie cieplejsza barwe i ladnie wydobyl bryle, krawrdzie i wyoblenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineK Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 no to potestuje banane, orange, pet's i rg55 jak każdy z nich leży na aucie, dzięki wielkie za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 powaga że tylko jest 20 duzych puch na ten rok Hisarii? Efekt mnie powala a z małym słoiczkiem jak sie sprawa ma? Ilość jest mocno ograniczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 rg55 Będzie Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 SJake, daj jakies nowe fotki z myjki lub film tego auta co nie ma lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Po miesiecu, 5 myciach, okolou 1000km, pod chmurka i do tego codziennie na budowie, zakurzony i calonocny deszcz Atlantique jak sadze trzyma sie dzielnie, chociaz kropleki juz nie takie okragle bobaski Tak natomiast wyglada ten sam deszcz, na tym samym kurzu, ale na kilku dniowym EXO: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jak patrze na EXO to smarowałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W kropelkach wgrałem drugi filmik z EXO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W kropelkach wgrałem drugi filmik z EXO. Lecę po popcorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 DawPi, i jak wyszło po umyciu:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Lala. Ale spieszyłem się, bo deszcz zaczynał padać, więc się szybko zwijałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 spoko, coś mi się wydaje że będzie dużo updatów więc czekam cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Chciałbym odgrzać temat SV Insignisa. Swego czasu, kilku wybrańcom udało się go kupić ale jakoś poza Evo, nikt nie dzielił się specjalnie wrażeniami z pracy z tym woskiem. Oczywiście są filmiki 50/50 np Insignis / CR - dzinks ale nikt nie pisał czy wosk faktycznie okazał się taki genialny i czy spełnił pokładane w nim oczekiwania Zgaduje że jest nie najgorzej bo dotychczas żadna sztuka nie zawitała do działu sprzedam ale zapraszam do podzielenia się wrażeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Chciałbym odgrzać temat SV Insignisa. Swego czasu, kilku wybrańcom udało się go kupić ale jakoś poza Evo, nikt nie dzielił się specjalnie wrażeniami z pracy z tym woskiem.Oczywiście są filmiki 50/50 np Insignis / CR - dzinks ale nikt nie pisał czy wosk faktycznie okazał się taki genialny i czy spełnił pokładane w nim oczekiwania Zgaduje że jest nie najgorzej bo dotychczas żadna sztuka nie zawitała do działu sprzedam :D ale zapraszam do podzielenia się wrażeniami Jak za tą kase to nic lepszego nie widzę U Tfelka poleżał z 3miechy u mnie też nie mniej mniej! Zapach i "Ingi" na poziomie - czego chcieć wiecej Nie żałuję ani 1zł wydanego na ten wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 No i ekstra polerowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 dzinkins, dzięki za odzew! Pozwolę sobie jeszcze podpytać o jedną nurtującą mnie kwestię... Jesteś najprawdopodobniej jedynym na KA właścicielem zarówno Insignisa i CR. To woski z samej góry palety SV ale różnica cenowa między nimi jest znaczna Widziałem oczywiście filmik 50/50 na VW ale to takie "suche " dane. Jak wygląda porównanie tych dwóch wosków, który daje Ci większą frajdę? Gdyby nie było różnicy w cenie i musiałbyś wybrać tylko jeden to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Eryczek nie do konca tak, Insignis wcale nie jest tak wysoko, jest za to limitowany, co CR to CR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja jestem w fazie testowania Insignisa na mojej białej strzale i jak narazie bez zachwytu . Juz dwie osoby pytam co jest nie tak ze mna, wciąż brak diagnozy. Moze jutro sie cos wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Eryczek, Insignis to jeden z tych wosków, który się kupuje i już nie sprzedaje Mam póki co tylko porównanie z Mirage i Shield. Jeśli idzie o look to jest gdzieś pomiędzy tymi dwoma woskami - daje ciekawą głębię i odrobinę szklistości. Lakier moim zdaniem też robi się "cieplejszy" jeśli idzie o barwę. Ale tak naprawdę to największy jego atut to zrzucanie wody - jest po prostu takie i to nawet po 1.5 miesiąca. Jeśli idzie o zapach, czy prostotę nakładania i polerowania to jak to w przypadku wosków SV jest nieprzyzwoicie zajebista. Niedługo planuję porównanie z BoSem mimo, że to raczej 2 skrajnie różne woski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Griffe, Insignis ze względu na fakt że jest woskiem limitowanym, nie da się na wprostkę zapozycjonować w hierarchii SV. Zważywszy jednak na ceną jaka obowiązywała w Norwegii to był on bardzo zbliżony do Mystery co wg mnie jest już wysoką półka. Na SV się specjalnie nie znam ale w Zymolach jestem już mogę śmiało powiedzieć że "obcykany" i śmiem postawić tezę że topowa trójka - Atlantique, Vintige i Royale choć różnią się ceną znacznie to woski niewiele różniące się od siebie w praktyce [ Dodano: 15 Sierpień 2012, 11:35 ] red, przyziemne pytanie, ale mogę podpytać o lakier? a o BoSie mógłbyś coś napisać? (nie wiedziałem nawet że ktoś u nas go już ma ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 tak naprawdę to największy jego atut to zrzucanie wody - jest po prostu takie i to nawet po 1.5 miesiąca Widziałem i potwierdzam red, przyziemne pytanie, ale mogę podpytać o lakier? Jest świetny Mam nadzieję, że się nie gniewasz Marcinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi