SZyBA Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Długie weekendy widać są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Pavlik, Volvo miało robioną korektę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 jodan, takiej konkretnej jeszcze nie. Szykowałem się na teraz, ale wpierw muszę zahaczyć o lakiernika bo zebrało się o kilka rysek za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 takiej konkretnej jeszcze nie To tak jak u mnie. Kurcze chyba jednak się szarpnę na jakiegoś carbona przed poważną korektą , skoro u Ciebie Concours po 2 tygodniach zachowuje się jak dzień po aplikacji to może i u mnie nie będzie tragedii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 U mnie Carbon na Corsie, z korektą na jakieś 50% tuż przed zimą wytrzymał ~3 miesiące (od stycznia do marca), tak że było widać że coś jeszcze leży (tzn oprócz maski, przedniego i tylnego błotnika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kolega prosił więc wrzucam RG BL nakładany w piątek Za chwilę reszta do porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 U mnie Carbon leży na DJ LPL juz 5 tydzień i trzyma się jak nowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dzinkins, SV Glasur ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dzinkins, SV Glasur ? Ekhm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Teraz czarny koń rozgrywki SV Insignis - położony na czyste autko, bez cleanera, na powietrzu, po starciu wosku odrazu zaczęło padać myślałem że nic z tego nie będzie ale ....... Autko smarowałem : - w sobotę - temp. ok 7-8'C - samochód zrobił 950km - trasa śnieg,deszcz, błoto - jedno mycie na dezdotyku wodą Efekt widać poniżej, polecam HD - hehe nie kupicie go od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dzinkins zrobisz 50/50 Insignis vs Zymol Ital ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Właśnie! Skrobnij coś o Ital'u jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Kuba wpadnij do mnie to u Ciebie posmarujemy - zdasz relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 dzinkins, Da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Czy Carbon to wyższa półka? dziś albo jutro będę go zabijał bezdotykiem, glinką, tr.ixem i mogę nagrać jak słabnie po kolejnych atakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 rickson, to zależy gdzie kupowany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 z drugiej ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 mogę nagrać jak słabnie po kolejnych atakach noo masz jakieś "grubsze" piany, szampony i inne cuda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 tenzi truck? ;-) no bo Z clear raczej go nie ruszy. szampony mam raczej delikatne. czekam na propozycje czego uzyc. szczotka druciana, papiery scierne itp odpadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 rickson, jak możesz to prosiłbym o nagranie co się stanie z tym woskiem po aplikacji Trixa. Byłbym bardzo wdzięczny . Później rób co Pan chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 lukwawa trix będzie na innym panelu, więc wrzucę w oddzielnym filmiku dodam że wosk świeży bo kilkudniowy edit: ok, pierwsza wizyta na bezdotyku zaliczona. niestety, samemu to sobie można - pokręcić palcem w bucie. Filmy miały iść ze statywu - okazało się, że po kilku sekundach na statywie film przestawał się nagrywać- dlaczego? Nie mam pojęcia. W związku z powyższym, fajnie by było gdyby ktoś chciał pomóc, przetestować produkty (czy osłabiają wosk) itp narazie wrzucę to co mam - tylko atak trix'a bo później odechciało mi się czegokolwiek środek nałożony na tylny słupek i przedni błotnik, powinien leżeć 5-7 minut - po 5 minutach prawie spłynął pionowych powierzchni jeśli chodzi o zapach - po wsadzeniu nosa w butle czuć znajomy zapach szamba z irona, tutaj jednak moc zmniejszona do połowy. przy aplikacji nie jest to uciążliwe po spryskaniu słupka tak wyglądał po kilku minutach na słupku a tak na błotniku. podczas spłukiwania no i lanie wody z 5litrowej butli trzymając aparat w ręku ( zalecany pełny ekran żeby coś dostrzec) generalnie nie widać żeby trix osłabił wosk, krople podobne, odprowadzanie wody też. samochód raczej zadbany więc o jego skuteczności nie ma co mówić w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Czy ktoś przypadkiem nie natknął się może na informacje dt. zawartości carnauby w Schollu The Rock ? Takie info w przypadku ichniejszego Vintage'a jest na stronie, o The Rock ani słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Evo, zapytaj Makkiego , zanabył 2 puchy to może sprawdzi na opakowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ok, tak dla potomnych - Rock 60g carnauby/200g wosku, Vintage 80g/200g wosku. Trzeba przyznać że helpdesk Scholl ma niezły, odpowiadajac w 15 minut na maila o 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi