Administrator Evo Opublikowano 28 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Z Brafandhałardem jest ten problem że istnieje tylko jedno opakowanie (to i tak jedno więcej od Słonecznego Zymola ) , a opinie usera który używał nie powalały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Głoś w sprawie trwałości. Oto dach wysmarowany Zymolem concours. Kiedy? I tak mi nikt nie uwierzy, w październiku! Samochód cały czas garażowany, myty ręcznie, przejechał 3-4 tys. Krople, które widać to stopniały śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 to i tak jedno więcej od Słonecznego Zymola Chodzi o Solarisa ? Co sugerujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Oto dach wysmarowany Zymolem concours. Kiedy? I tak mi nikt nie uwierzy, w październiku! Ja wierzę u mnie też trzymał jak zły U mnie numer I - tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 29 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Właśnie? Ja "widziałem" solarisa na aukcji na ebayu - był już nieco droższy niż wywoławcze 30 tyś $. Zdjęcia były "real" yesfan - wierzę i zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Na zymolworld.com jest solaris jako zestaw do samodzielnego przygotowania! Wyobrażacie sobie gotowanie wosku za 30 tys $$$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 yesfan, , trochę tego , trochę tamtego... szczypta magicznego pyłku... abracadabra i jest... zakalec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Krople, które widać to stopniały śnieg. Nie twierdzę ,że wosku nie ma ale roztopiony śnieg to żaden wyznacznik dla dla sprawdzenia obecności wosku. Ładne krople po śniegu mogą się pojawić nawet na nienawoskowanym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ultratouch, niby tak, ale z opryskiwacza jest taki sam efekt, a w czasie mycia też widać że wosk jeszcze działa, mam film! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 29 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Poproszę o jakiekolwiek zdjęcie/relacje z udziałem Solarisa, poza tymi ze strony Zymola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Evo, pewnie wszystkie zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 29 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 No właśnie niebardzo, wosk jest drogi, ale nie aż tyle droższy od Royala żeby owiewała go taka zasłona tajemniczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Evo, ale to limitowana seria... większość tych wosków jest kupiona, lecz jeszcze nieużywana (potraktowana jako inwestycja). Odsprzedający życzą sobie po 50k $. Sułtan Brunei ma i smarował, ale powiedział, że nie wrzuci filmiku, bo go ludzie z KA "zhejtują" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 29 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 I wierzysz w to że żaden jeszcze nie wypłynał w choćby jednym zdjeciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Sułtan Brunei ma i smarował, ale powiedział, że nie wrzuci filmiku, bo go ludzie z KA "zhejtują" Ja czytałem, że Muammar Kaddafi miał i wrzucił filmik, nie spodobał się sziting i biding ludowi i co mu zrobili. Nie dziwię sie, że reszta zaturbanionych możnych też nie chce teraz pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Nom... kalkuluje, że na świecie używa go 5 osób. 40% z tej złotej piątki nie korzysta z neta. Kolejne 40% nie chwali się tym co ma. Pozostałe 20% nawet nie pamięta, że ma takie coś, a smarujący, nieświadomy Koreańczyk i tak nie ma pełnego dostępu do sieci, a nawet jak ma to z kliszówki wiele nie pokaże. Nie wierzę w to, ale jak mawia pismo.. Wierzcie, a będzie wam dane czy jakoś tak.. że Muammar Kaddafi miał Ot co... cała tajemnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 29 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A ja nie wierze, i dla mnie Solaris to Yeti/Potwór z Loch Ness/Chupacabra. Wosk nie jest na tyle drogi żeby robić z niego inwestycje (biorąc pod uwagę dochody docelowego targetu) i tajemnice , może gdyby kosztował 300k zamiast 30k to prędzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Evo, czy ja wiem... Jest snob co się nie załapał na piramidę, a ma fundusze i wolne 50 patoli. Kupujący np. sklep z USA kupił Solarisa za 25k i wystawia za 50. Szcześliwiec klika i bęc... sklep zarobiony na 25k$ - 100% zwrotu inwestycji + 100% zarobku po przykładowo 2-3 latach. Ludzie inwestują w różne rzeczy - w akcje, fundusze inwestycyjne, a taki wosk to jak dobrze oprocentowane obligacje, bo zawsze znajdzie się dewiant co się pokusi. Co do istnienia... To trzeba zrobić zrzutę 7-8$ od każdego użytkownika na forum i rozwiejemy wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 29 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Co do istnienia... To trzeba zrobić zrzutę 7-8$ od każdego użytkownika na forum i rozwiejemy wątpliwości. przetopimy i wyślemy do forumowiczów "zrzutkowych" w mydelniczkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 SJake i to byłby najlepszy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 przetopimy i wyślemy do forumowiczów "zrzutkowych" w mydelniczkach ? Eee.. nie za bogato. Lekko przesmarowany aplikator w hermetycznym zamknięciu SJake i to byłby najlepszy pomysł Tylko problem w tym że chętnych znalazłoby się tylu, że uzbieralibyśmy góra na 2 gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 29 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Eee.. nie za bogato. Lekko przesmarowany aplikator w hermetycznym zamknięciu eee zaraz zaraz a czarny wór to gdzie? jak ja to do arsenału wstawię? dobra dobra już kończę OT, bo mnie zieloni pogonią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Wiolka mx_n, w takim razie Wiolu, wiesz na co przeznaczysz wolne soboty. Kupi się rolkę 15x30mb i uszyjesz dla wszystkich.... prawda? Taaaaak... Evo, przenieś może wszystko co OT do luźnych - tytułując "Czy Solaris istnieje?" lub coś w tym stylu... P.s Zaraz poszłoby w świat, że CAŁA POLSKA smaruje SOLARISEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 29 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Wiolka mx_n, w takim razie Wiolu, wiesz na co przeznaczysz wolne soboty. Kupi się rolkę 15x30mb i uszyjesz dla wszystkich.... prawda? Taaaaak... Pff wolne soboty! Jakie wolne soboty...a te serniki to myślisz, że kiedy ja piekę? [ Dodano: 29 Luty 2012, 15:47 ] P.s Zaraz poszłoby w świat, że CAŁA POLSKA smaruje SOLARISEM! Bogaty kraj to i smarowidła "na bogato" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 że kiedy ja piekę? W niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi