Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

,,Im bardziej zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było" :D

Chatka Puchatka - Rozdział I

Nie popadajmy w paranoję, bo zaraz się okaże, że niektórym wosku przybywa w puszce po każdym woskowaniu :kox:

Wg mnie 7-8 gramów to rozsądnie, 10 też może być.

Opublikowano
No...woskując jakiegoś Sprintera albo Ducato to tak
Wiadomo zależy od wielu, bardzo wielu czynników/zmiennych. Ale czytając o takich ilościach można być w przekonaniu...jak to możliwe...coś musi być nie tak...chyba wszystko robię źle...jak to możliwe, przesmarował jednym aplikatorem/namoczeniem 3 auta i jeszcze zostało.
Opublikowano
cos mi tu nie gra

jasne że fake, jeszcze mnie łapy bolą od pośpiesznego nakładania świeżej warstwy, przed wjazdem na myjkę. SJake :thumbdown:

only colli...... :song::song::song:

Opublikowano

No tak, tak... :lol:

Tak Gruby, docierał...

67690741372629105905.jpg

19809879588153181376.jpg

24505935094111132718.jpg

...że się nie zdążyło nawet solidnie wypocić, przed tą płukanką...

Opublikowano
jak nie Gloria to Polishangel, ehhhh.... wszystko na siłe chce wcisnąć..

a to koniowały, łobuzy i bandyty... :D

Opublikowano

Asz te teorie spiskowe... Paweł, przyznaj się. Tak samo zrobiłeś z CR'em przy ostatnim up'ie. Dobra reklama przed sprzedażą...

:lol:

SJake, Co na szyberdachu leży?

Opublikowano

JM63, szyba czołowa smarowana była... Rain Angel - niby fajnie i przyjemnie się aplikowało, polerowało, super efekt, ale trwałość raczej krótka. Po trasie w zamarzającym deszczu dostał trochę z płynu i klapa :/ . Boczne od ponad roku SIO2.

Opublikowano

Jutro wraca "H"ania z shieldem z 30 października od tamtej pory jakieś 3-4k km bez mycia :-] (a przynajmniej tak brzmiały moje instrukcje :o ) ciekaw jestem co zastane 8-)

Opublikowano

Dziś nie zdążyłem zrobić fotek jak żona wyrwała furką świeżo nawoskowaną RG BL z garażu ale wieczorkiem dała się "karnąć" na stację sprawdzić ciśnienie w oponach bo coś kontroli wyskoczyły :/ przy okazji pstryknąłem fotkę :-]:-]:-]

img0093bn.jpg

Opublikowano
ale oto moja propozycja:

marka CG, jakoś mało mnie interesuje (po "liźnięciu" kilku/nastu produktów) :dontknow:;)

[ Dodano: 28 Luty 2012, 21:46 ]

gruby_RS, Brough and Howarth? :song:

ha, czekaj, dowcipnisiu, przyjdzie i na Ciebie kolej.... :P:-];)

Opublikowano

B&H to JA typowałem w tamtym roku 8-)

CG fakt marka nie pozwala tyle buły dać.

Wujek,ciężkie zadanie 8-)