MetalMagnes Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 ,,Im bardziej zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było" Chatka Puchatka - Rozdział I Nie popadajmy w paranoję, bo zaraz się okaże, że niektórym wosku przybywa w puszce po każdym woskowaniu Wg mnie 7-8 gramów to rozsądnie, 10 też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 10 też może być. No...woskując jakiegoś Sprintera albo Ducato to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 No...woskując jakiegoś Sprintera albo Ducato to tak Wiadomo zależy od wielu, bardzo wielu czynników/zmiennych. Ale czytając o takich ilościach można być w przekonaniu...jak to możliwe...coś musi być nie tak...chyba wszystko robię źle...jak to możliwe, przesmarował jednym aplikatorem/namoczeniem 3 auta i jeszcze zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 cayman9, heh... W tym przypadku można zejść do 4, ale do 2 ? Ciężko. tylko on ma Leona a nie A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 cos mi tu nie gra jasne że fake, jeszcze mnie łapy bolą od pośpiesznego nakładania świeżej warstwy, przed wjazdem na myjkę. SJake only colli...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 No tak, tak... Tak Gruby, docierał... ...że się nie zdążyło nawet solidnie wypocić, przed tą płukanką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 jak nie Gloria to Polishangel, ehhhh.... wszystko na siłe chce wcisnąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 jak nie Gloria to Polishangel, ehhhh.... wszystko na siłe chce wcisnąć.. a to koniowały, łobuzy i bandyty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Asz te teorie spiskowe... Paweł, przyznaj się. Tak samo zrobiłeś z CR'em przy ostatnim up'ie. Dobra reklama przed sprzedażą... SJake, Co na szyberdachu leży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Dorzucam film. Tak wyglądal samochód po 220km od poprzedniego płukania wodą. http://www.youtube.com/watch?v=gGgN9NnAqr8& SJake, Co na szyberdachu leży? Nic a nic... tam jest panel solarny stąd taki look. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nic a nic... tam jest panel solarny stąd taki look. a po co i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 a po co i dlaczego Żeby klima chodziła na postoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 SJake, Miałem na myśli czym smarowałeś szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 JM63, szyba czołowa smarowana była... Rain Angel - niby fajnie i przyjemnie się aplikowało, polerowało, super efekt, ale trwałość raczej krótka. Po trasie w zamarzającym deszczu dostał trochę z płynu i klapa . Boczne od ponad roku SIO2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dziś umyłem ///M - na początek chciałem spłukać autko z kurzu i większego brudu i wyglądało to tak Wosk SV Shield nałożony ok 20 Sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jutro wraca "H"ania z shieldem z 30 października od tamtej pory jakieś 3-4k km bez mycia (a przynajmniej tak brzmiały moje instrukcje ) ciekaw jestem co zastane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Dziś nie zdążyłem zrobić fotek jak żona wyrwała furką świeżo nawoskowaną RG BL z garażu ale wieczorkiem dała się "karnąć" na stację sprawdzić ciśnienie w oponach bo coś kontroli wyskoczyły przy okazji pstryknąłem fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Co polecacie, nie na "Z" czy też "S" z TEJ półki, do .... zł Coś, czego jeszcze nie było... Pare zł w kieszeni, jak to się mawia, "parzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ni wiem ile dokładnie Cię "parzy" i czy uznasz to za wyższą półkę, ale oto moja propozycja: http://www.chemicalguys.com/CAR_WAX_PAS ... /n_002.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 gruby_RS, Brough and Howarth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 ale oto moja propozycja: marka CG, jakoś mało mnie interesuje (po "liźnięciu" kilku/nastu produktów) [ Dodano: 28 Luty 2012, 21:46 ] gruby_RS, Brough and Howarth? ha, czekaj, dowcipnisiu, przyjdzie i na Ciebie kolej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 ha, czekaj, dowcipnisiu, przyjdzie i na Ciebie kolej.... Chciałem dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FevfUbRH5Lk Paweł, będziesz pierwszy w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 130 funtów ? Za tanio, to nie może być dobry wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 B&H to JA typowałem w tamtym roku CG fakt marka nie pozwala tyle buły dać. Wujek,ciężkie zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi