SJake Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 gruby_RS, ładuje film CR vs LM WB Ponoć ma być za 25 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Miałem iść spać, ale jeszcze te pół godziny wytrzymam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dają rade oba.....równo Jacek, zrob tak jak rozmawialiśmy.... ...no i raczej to nie koniec testów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Na moje amatorskie oko początek meczu 0:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dają rade oba.....równo Jacek, zrob tak jak rozmawialiśmy.... ...no i raczej to nie koniec testów... zrobiłem, ale z mini konewki - ale trzeba powtórzyć za dnia i ze szlaufa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Lipa te drogie woski, właśnie przeczytałem w pewnym opiniotwórczym miejscu że to tylko zachwyt, uwielbienie , marki , ceny, snoboizm i lans. . No i oczywiście czarne woreczki. Nie jestem pewien gruby_RS czy dasz radę żyć z taką etykietką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ciekawe co sobie pomyślał jakiś przeciętny Kowalski z Kowalska stojąc koło myjki jak SJake, nagrywał filmik..... "-Ej zobacz co za idio**, ma czyste auto a jeszcze je myje i na dodatek nagrywa filmik, może mu nasze podstawimy??. - Nie no co Ty, On pewnie jest właścicielem myjki i reklamuje jak Ona ładnie domywa....taka reklama - Aaaa może " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@rek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 z niecierpliwością czekam na dalsze porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie jestem pewien gruby_RS czy dasz radę żyć z taką etykietką Będzie bardzo trudno... Poczytałem troche w "pewnym" miejscu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 chodzi o temat o wzroście cen produktów SV? >>>KLIK<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 chodzi o temat o wzroście cen produktów SV? bobas jesli pytanie do mnie, to nie o to "się rozchodzi" Ja juz nic nie powiem w tym temacie, bo OT ma być usuwane i karane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Jeden post pod drugim, ryzykuje warn, ale trudno... Więc tak, znalazłem w końcu czas żeby umyć i nabłszczyć mojego plastikowego Forda... Dwie konkluzje, taki "message" od wujka Grubego: 1. Jak coś "testujemy" to smarujemy całe auto, a nie jeden czy dwa panele... śledzący wątek "zakumają" o co mi biega... 2. Nie żałuję nawet jednej złotóweczki wydanej na Crystal Rocka.... Auto oglądał o zachodzie słońca jeden z userów, może coś się wypowie .... Można już mnie wyśmiać...olewam to.... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 gruby_RS, nie masz wrażenia że jak smarujesz swoim, to auto od razu wygląda o 2% lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 auto od razu wygląda o 2% lepiej ? Obstawiam, że nawet 2,78 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 ostatnio jak jechałem boczną uliczką to się przy takim zatrzymałem i podziwiałem ten lakier w słońcu nie patrząc w lusterka czy coś za mną jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 gruby_RS, I co dużo odstaje CR od innych mazideł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 1. Jak coś "testujemy" to smarujemy całe auto, a nie jeden czy dwa panele... śledzący wątek "zakumają" o co mi biega... kumamy, kumam przynajmniej ja, też uważam że na panelach różnicy w życiu nie zobaczysz ale jednak na całym aucie.. Kurcze na tym foto widać WOW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Czekam na moment, kiedy wyprzedasz wszystkie swoje woski i zostawisz CR, to bedzie dla niego najlepsza opinia. Ale chętnie poslucham co i jak :> btw. byłem dzisiaj na WMMP w Poznaniu i widzialem RS'a w tym kolorze, faktycznie miazga lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Trzymanie CRa jako jedynego wosku w arsenale jest średnio ekonomiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 ,,1. Jak coś "testujemy" to smarujemy całe auto, a nie jeden czy dwa panele... śledzący wątek "zakumają" o co mi biega... " Ale Gruby, Ty piszesz o rzeczach oczywistych jakbyś Amerykę odkrywał Sam niedawno testwołeś wytrzymałość na różnych panelach Zielonka wygląda na niektórych zdjęciach bardzo płasko, ale to chyba ,,zasługa" zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ale Gruby, Ty piszesz o rzeczach oczywistych jakbyś Amerykę odkrywał Sam niedawno testwołeś wytrzymałość na różnych panelach Ja odkryłem na nowo... Brak doświadczenia musze nadrabiać eksperymentami i entuzjazmem Zielonka wygląda na niektórych zdjęciach bardzo płasko, ale to chyba ,,zasługa" zdjęć? Fotografa z zabawakmi za xxxxx zł i hali z 40-toma świetlówkami JESZCZE nie posiadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Fotografa z zabawakmi za xxxxx zł i hali z 40-toma świetlówkami JESZCZE nie posiadam... E tam, zdarzało Ci się robić o wiele lepsze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 To CR tak "wypłaszcza". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 MM.MM Pytanie z gatunku "trudnych" i "niebezpiecznych" nie wiem jak dużo, i ile w tym efektu placebo i autosugestii ale "coś tam" odstaje Piciosz Z Glasur "na codzień", CR "od święta" + Sealanty DG na zime to koniec "mojej drogi"...... ... w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi