MM.MM Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie ma możliwości nawet 0,000001% różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam Kolegów. Dokonało się to, co było nieuniknione.......... Potencjalnych naśladowców musze jednak troche ostudzic i zmartwić. Komisja weryfikująca entuzjazm i doświadczenie nie jest "do przejścia" tak hop-siup. Mialem szczęscie trafić na Evo, Metysa i Wax-Mastera (kolejność alfabetyczna) i "przymknęli oko" tylko dlatego że coś tam, kiedyś pochlebnie pisałem o produktach Swissvax Troche pomógł w teście, tak cichaczem Evo - jak kiedyś w tym wątku obiecywał...Dzięki No i całemu procesowi selekcji entuzjastów, przygląda sie przez satelitarny tele-most sam Wielki Paul Dalton..... Tak więc 3200 nie załatwia sprawy z automatu, ale próbować ....................... odpalam własnie to...... i popatrze "kilka" razy od 2m:18s Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 gruby_RS, Gratulacje Kiedy można wpadać na weryfikacje walorów po aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuci5 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Super. Gratuluje zakupu. Myśle, że wystarczy na ładnych pare lat! Ja wczoraj, nakładałem pierwszy raz Mirage, jedno powiem, praca z tym woskiem, to sama przyjemność. Mega wydajny, świetna aplikacja, no i to spolerowywanie. Nie trzeba się przejmować, że wosk przyschnie itd. itp. Efekt rewelacyjny! Wielkie podziękowania dla Pawła ( Gruby_RS ) za wosk, mase porad, tłumaczenie moich niejasności i za cierpliwość. Życze wszystkim, żeby spotykali takich ludzi. Od siebie dodam- może cena swissvaxa, zymola itd. jest przesadzona, opinie również. Ale po raz kolejny stwierdzam, taki wosk jest odpowiedni dla konesera, osoby dojrzałej do kupna tej "wyższej półki" która doceni prace z nim i efekty. Jak to mówią do whisky i oliwek trzeba dorosnąć, może z woskami też tak jest.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kiedy można wpadać na weryfikacje walorów po aplikacji? ciężka sprawa, przecież nie posmaruje ot-tak po zwyklym myciu....trzeba zrobic nastroj, odpowiedni klimat, kadzidełka, plakat Wielkiego P. itd Wpadaj nawet zaraz, dam powąchać i może posmarować np. tylny błotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek87 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 gratulacje CR jak i całej pokaźnej kolekcji taki wosk to już można trzymać w sejfie a tak BTW to mam pytanie ( proszę o wyrozumiałość gdyż dopiero chłonę wiedzę) Ty te woski trzymasz w tej lodóweczce włączonej cały czas czy tak służy Ci po prostu do ich przechowywania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 woski trzymasz w tej lodóweczce włączonej cały czas czy tak służy Ci po prostu do ich przechowywania ? jest włączona caly czas w okresie letnim skombinowałem ją niedawno, wczesniej latem woski leżakowały w domowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Paweł obiecał nam od tej pory zawsze dostrzegać te 2% więcej po Crystalu , i szczerze mówiąc tylko to przesądziło o tym że przeszedł pozytywnie weryfikacje na "PRAWDZIWEGO ENTUZJASTĘ".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 no gruby_RS teraz to nie m pogadasz.......... 1-wsza liga jak nic Nareszcie twoja żaba dostanie to na co zasługuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 SJake to jest ten wosk, o ktorym mowiłes jak byłem jaguarem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dokonało się to, co było nieuniknione.......... I w końcu trafił Paweł na Pawła mam nadzieję ,że będziecie się dogadywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 kamilgt, tak, to ten o którym wspominałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 gruby_RS, Wydawało mi się że miałeś CR wcześniej już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 gruby_RS, potrafisz człowieka szybko sprowadzić na Ziemię. Bo ja sie ciesze ze świeżo zakupionego Glasura a Ty mi tu takim cukrem wyjeżdżasz A tak na serio, to po co przepłacać jak po Colli jest ten sam efekt ( nawiązanie do Twojego testu i oszukanego wyniku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 gruby_RS, Wydawało mi się że miałeś CR wcześniej już Tamtego KTOŚ podrzucił do przetestowania. Moj post z czerwca: Sucre napisał/a: gruby_RS kolekcja na prawdę godna Niestety jestem tylko testerem . Efekt mojego ogłoszenia w dziale giełda był taki że wczoraj KTOŚ zadzwonił do drzwi i zanim zdążyłem otworzyc to już nikogo nie było....tylko "pare" słoiczków w przenośnej lodówce. Kamery nic nie zarejestrowały... musiał to być naprawde dobry i ogarnięty w temacie duszek Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Może nie doczytałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 gruby_RS, Ale Tobie zazdroszczę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 A tam zazdrościć...trza się do roboty wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 snił mi sie dzisiaj ten wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 snił mi sie dzisiaj ten wosk koledzy nie przesadzajcie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 snił mi sie dzisiaj ten wosk Heh.... Mi też... Oprócz niego jeszcze Souveran i Czarny LA MISS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czarny LA MISS. Smarowałeś już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Smarowałeś już ? Tak Dzisiaj zrobię sobie maskę pół na pół z CR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 gruby_RS, kurna, kazdy wzdycha za tym CR'em, dasz chociaz powachac co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Smarowałeś już ? Mega szybki fun-test Windsor Black w wykonianu SJake-a na skatowanym, czarnym "dziadzie" dał "niepokojące" efekty... w pozytywnym znaczeniu oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi